5.Vites 90 km hızdaki devir...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah allah lpg de kesici olmaz diye biliyorum ben :)
burda bi kac ay once oyle bi muhabbet gecti denedim 6000de kesti.. Motor soguktur falan dediler Sıcakkende denedim yani 120 km falan yol yaptıkdan sonra.. 2vt kesicide 90 yapıyor 3vt 135i geciyor 4 vtle 170 :) 5vitesde en son 195 gordum ama kesiciye girmeden bıraktım gidecek yol yoktu devir 5500 gibiydi yanlıs deilsem.. ama harbiden kesiyor 6000de

Bazı sistemler devir yükselince LPG den benzine otomatik geçiyor diye biliyorum bende...
Mustafa abi onuda denedim Landirenzo sıralı var bende oyle bisey yok bende olmuyor Lpgde sonuna kadar devam :eyv

mustafa abi devir normal hatta daha iyi yakıt olmaz aracında :) maşallah. şanzumanları ve motorları sağlam bu araçların ben 2de 90 yaptım mesela :)

yalan olmasın atiker di galiba megane 2 de girmiyodu kesiciye boşta :D

1.2'de 90km 2800 gibi oluyordu 1.4 için 2300 normal bence...

​Bir çeşit uyku modu Usta değerler normal

benim butun arabalarım lpg de de kesti şimdiye kadr eski sistem lpgde kesme yok ama sıralıda var aynı şekilde kesiyo şimdiye kdr kullandıgım tüm arabalrda çok nokta full enjksiyonluydu bunun bi alaksı olabilrmi bilmiyorum emmi şanzumn araların baya uzun gibi uzun yolda az yakar ivmesi düşük olur araba hafif oldugu için fabrika böyle bi şanzuman secmiştir yakt tüketimi ve hızlanmayı dengelemk adına

Sabah tekrar kontrol ettim 2500 devirde 5. vites 95 km/h miş, 105 değilmiş

normalmidir sizce?

Geri