- Konuyu Başlatan
Yok hocam ilk 3 ü aynı usta sonraki ikisi farklı yani iki ayrı ustaya değiştirttim kapak ile beraber termostat değişti komple herşeyiyle değişmedi tabi (89 luk), ısı sensörünü de kendim taktım zaten basit bir parça orjinal aldım yine onuda,
LPG beyni alev gibi onda bi sorun yok el değmiyor zaten lpg bağlantı hortumlarında T lerde ufak antifiriz kaçağı var ama öyle aman aman değil oda sadece birisinde, yedek su deposu hortumlarında vs kaçak görünmüyor elle de kontrol ederim her binişimde ıslaklık vs yok, fan da açıyor kesinlikle onlarda sorun yok, ama sorunu bulamıyorum bir türlü ustalarda her şeyi yapmışsın diyor ama bir yerde basit bir hata var bence ama ne
LPG beyni alev gibi onda bi sorun yok el değmiyor zaten lpg bağlantı hortumlarında T lerde ufak antifiriz kaçağı var ama öyle aman aman değil oda sadece birisinde, yedek su deposu hortumlarında vs kaçak görünmüyor elle de kontrol ederim her binişimde ıslaklık vs yok, fan da açıyor kesinlikle onlarda sorun yok, ama sorunu bulamıyorum bir türlü ustalarda her şeyi yapmışsın diyor ama bir yerde basit bir hata var bence ama ne
Merhaba, scenicler güzel araçlardır hayırlı olsun. Birkaç soruya cevap alabilirsek inşallah çözeriz.
5 Termostatıda aynı ustaya mı değiştirttiniz?
Taktırdığınız termostat kaçlık 89C luk mu?
LPG Beyni ısınıyor mu ?
LPG bağlantısında hortumların T bağlantıları kontrol edildi mi?
Yedek su deposu hortumları kontrol edildi mi?
Aracınız fan açıyor mu?