5 cm yay hakkında

Evet 5 cm spor yay için amortisöre işleme gerek yok. Sınırdır.

Dip not olarak orjinal araba gibi heryerden atlayıp zıplarsanız, çukurları boş geçmeyip hep doldurursanız işte o zaman sıkıntı :)

kısa bir süre 5 cm apex kullandım cliomda, dikkatli gittiğimde hiç sorun yaşamadım, sadece çukurlara dikkat etmek gerekiyordu, bugün imkanım olsa yine 5 cm takarım, 3.5 cm yerine:)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar

Bu arkadaşa sorabilirsiniz kendiside zaten konu açmıştı geçen gün kullandığı yaylarda 5cm'di.Bu aracını resmi etiketliyorum görünce yazar kendisi [MENTION=15260]OmerYaman[/MENTION]

Şuan arabamda 5cm yay takılı, 1.5dci 105 hp megane 2. Düzgün kullanırsan, acele edip bozuk yollarda basmazsan sorun yok, araba takozların üstüne oturuyor onları kestirmem lazım sadece, şuan başka bir problem yok. Çukurlarda dikkat ediceksin sadece, acele etmiceksin :) Neredeyse 1 aydır kullanıyorumm

5cmde sandığımdan fazla düşüyormuş yahu ama çokta hoş olyor :)

Şuan arabamda 5cm yay takılı, 1.5dci 105 hp megane 2. Düzgün kullanırsan, acele edip bozuk yollarda basmazsan sorun yok, araba takozların üstüne oturuyor onları kestirmem lazım sadece, şuan başka bir problem yok. Çukurlarda dikkat ediceksin sadece, acele etmiceksin :) Neredeyse 1 aydır kullanıyorumm

Yalnız şu faktörü es geçmeyelim aracım dizel demişsiniz benim aracım benzinli sizin araç benimkinden biraz daha fazla düşer motor ağırlığı benimkinden fazla anladığım kadarıyla işleme gerek yok hız delisi biri deilim arabayı her gün kullanmıyorum keyfe keder kullanıyorum verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürederim

ben 4 sene kullandım 2 adet megane 2. ikiside 5 cm ithal fk kullandım. hiç vurmadıda amortisörde bozmadı.

bu dizel olandı 5cm fk ile

s7300336il3.jpg

buda megane rs

5n5th.jpg

Son düzenleme:
Geri