- Konuyu Başlatan
Inan bana çook guzel olmus cook begendim eline emegine saglik cok zekice oldu bu
Ev ile is arasi uzak olunca maglesef katlaniyor insan kolsy degil. Ayrica lpg taktirmanda cok iyi oldu artik yakitin yari yariya
R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Kullanılarak Gönderildi
teşekkürler abi sağol senin beğenmene sevindim aynen öyle abi iş yeri uzak olunca zor ama yapcak bişi yok şükürler olsun işim var ahh lpg yi hangi arkadaş bulmuş bilmiyorum ama allah razı olsun
Maşallah, Allah nazarlardan ve kazalardan korusun inşallah. Direksiyon kaplamasını ben eski aracıma yaptırmıştım, gerçekten çok güzel bir uygulama. Hem elin kavraması bakımından hemde kötü görüntüyü ortadan kaldırması bakımından. Diğer bir husus, aracınıza çok acil bir çelik jant takımı lazım.
teşekkür ederim hakkı abi aminn allah cümlemizin arabasını nazarlardan korusun kazasız belasız sürüşler nasip eylesin . kesinlikle hem görüntü bakımından hemde elin kavraması bakımından çok faydalı bir uygulama ben memnun kaldım yaparken biraz sıkıldım ama sonuç ortaya çıkınca güzel bir duygu çelik jant konusuna gelince hakkı abi herşey maddiyat gönlümden şöyle güzel bir çelik jant geçmiyor değil ama şu sıralar zaten yeteri kadar masrafa girdim onun biraz daha süresi var ama ilk önce onu yapıcam yapıncada mutlaka fotosunu paylaşırım .
İnşallah Değiştirmek Zorunda Kalmazsin Fakat Benim Tanidik Bir Tüp Takan Arkadas War , Bana Benzin Kapağinin İçine Monte Edilmesinin Yasak Oldugunu Söylemişti.. Yanima Uğrarsa Konuşu Detayli Bilgi Alirim..
vala tayfun abi benimde öğrendiğim kadarıyla sızdırmazlıkta sıkıntı çıkıyormuş ama bilmiyorum hayırlısı ya bilgim yoktu benim bu konuda ben görüntü açısından öyle istedim sıkıntı olsaydı zaten lpg dönüşümü yapan yer söyer diye umut ediyordum ama nasip demekki onlarında bilgisi yokmuş . ki söylemediler böyle bişi hayırlısı artık ya
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
aminnn cümlemiz için kazasız belasız sürüşler inşallah