- Konuyu Başlatan
sağol kardeşim senin hızına yetişemesekde birşeyler yapıyoruzhayırlı olsun maşallah çok iyi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağol kardeşim senin hızına yetişemesekde birşeyler yapıyoruzhayırlı olsun maşallah çok iyi duruyor
ünal abi yarın sena msj atarım kaç cm olduklarınıhayırlı olsun Burak darısı başıma
çok sağol burak abi gittim bir baktım fena DCnin sarısı gelmiş dedim konyaya sonra kaldırdı artıkustaya vur demişsin öldürmüş
yükselince iyi olmuştur güle güle kullan kardeşim
sağolasın gökhan buluşmayı şimdi yapmak lazımdı artık bir dahakine tam takır buluşuruzoo Masallah yakısmıskardesim.. Guzel olmus
aynen aynen bende bulusmadan Sonra spoiler takTım Kaliperlerede Kırmızı boya atacam zaman bulursam Bi dahaki bulusmann ele basları gene biz olacaz herhaldesağolasın gökhan buluşmayı şimdi yapmak lazımdı artık bir dahakine tam takır buluşuruz
bu arada birtane coupeci gördüm bizim mahallede siteye davet ettim baalm gelirse buluşmalara gelir odaaynen aynen bende bulusmadan Sonra spoiler takTım Kaliperlerede Kırmızı boya atacam zaman bulursam Bi dahaki bulusmann ele basları gene biz olacaz herhalde