Maşallah kazasız belasız sürüşler abi
Abi bu arada laguna lipi kaça aldın ve nereden aldın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok sağolun teşekkür ettimMaşallah maşallah. Kazasız belasız
sağol kardeşimmaşallah kazasız belasız
alışsan böyle demezsin sağolasın bende siziKardesim MAASALLAH ALLAH kaza bela vermesin.. SEndE Aracında Seviliyorsunuz Ama Otomatik Sevmiim ben Vites değiştirmenin zevki olmasa araba kullanmam
çok sağol abi coupelere allah zeval vermesinmaşallah kardesım nıce kazasız senelere
Maşallah kazasız belasız sürüşler abi
kardeşim cahilliğimi mazur gör (et) ne anlamadımMaşallah Burak abi farlara et atmayı istiyor sanki
hay Allah hehe hehe el yazacaktımkardeşim cahilliğimi mazur gör (et) ne anlamadım
çok teşekkür ederim ama
abi benim sınavlarım başlıyor haziran ortasına gelecem galiba draglar erken malesef gelemeyecemKonyali misiniz? Draglara gelecek mİsİnİz?
kardeşim diyorum acaba araba yanıyor diyecek ama mecaz anlamdamı kullanıyor falan diye aklıma geldi
hay Allah hehe hehe el yazacaktım
Camları bence dıştan bi bu iş için özel üretilen kimyasallarla temizle, daha sonra içini açıp karart bencekardeşim diyorum acaba araba yanıyor diyecek ama mecaz anlamdamı kullanıyor falan diye aklıma geldi
aynen ama korkuyorum kendim yapabilirmiyim diye içlerini karartasım var junyan beni korkutmasa düşünüyorum ama bakalm sırada var bir iki proje para geçtikce yapmaya çalışıyorum