- Konuyu Başlatan
Nissan Micra?
Nissan Micra lar hakkında fikri olan var mı, boyut olarak cazip geliyor, otomatikte başarılı mıdırlar acep?
hayırlısıyla alırsınız inşallah, ders verme konusunda pratiğe başla derim daha önce birine (bayana) öğretmediysen ama tekrar dediğine göre annen biliyormuş eskiden sanırım?

aa pandayı ben kendim için araştırmıştım, ama güvenlik yönünden miydi neydi elemiştim, fazla yoktu gerçi düşük km si. hala üretiliyor mu acaba
hem küçük, hem güvenli istiyorlar, bakalım
Nissan Micra lar hakkında fikri olan var mı, boyut olarak cazip geliyor, otomatikte başarılı mıdırlar acep?

annen başlarsa zaten evoyu akşamdan akşama görürsün sanırımHocalık Günleri Punto Evoyu Alırsak Başlıycak Nasip Diyelim Ama Ben Ne yApar Ne Eder Renaultsuz Duramam Belki Araya Bir Renault Sıkıştırırım![]()

megane lar büyük oluyor bildiğim kadarıyla, sadece geçen akşam arkasında megan yazan ama clio kadar bir araç gördüm şaşırdımrenault için mayıs ayına özel otomatikler düz vitesle aynı para yani megane joy cvt 38,5 tan başlıyor

Panda o zaman abla küçük isteniyosa yani![]()
aa pandayı ben kendim için araştırmıştım, ama güvenlik yönünden miydi neydi elemiştim, fazla yoktu gerçi düşük km si. hala üretiliyor mu acaba