- Konuyu Başlatan
Tabii hem kucuk,hem ucuz hem de 0 oluyor di miAbla bizde 16.000 KM de Honda civic var 2011 model gel sana satalım arac beyaz hehe

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii hem kucuk,hem ucuz hem de 0 oluyor di miAbla bizde 16.000 KM de Honda civic var 2011 model gel sana satalım arac beyaz hehe
Puntoya Arti1 o zamanHayırlısı Çiğdem Abla Punto Evo Derim Bende Bende Aracı Satarsam Punto Evo Düşünücem Mecburiyetten Annem İçin
Puntoya Arti1 o zamandun soyledim arastiracak servis ucretleri ve guvenlik en onemlisi su anda,test sonuclarina bakiyor tek tek
![]()
Ooo hocalik.gunleri baslayacak desenePunto Evo Nedense Bana Sevimli Bir Görüntüsü Var Hissi Veriyor Onun İçin Bende Benim Aracı Satarsam Kafamda Punto Evo Var Anneme Yeniden Araba Kullanmayı Öğreticem Tabi Puntoyu Otomatik Alıcaz Bizde Eğer Alırsak![]()
Peugeot yu test puanlarindan dolayi cok dusunmuyor ama listenin bir kenarinda,tesekkurlerPeugeot 208 derim bende Çiğdem hocam. BURADAN bir bakın isterseniz.qw
Ooo hocalik.gunleri baslayacak desenegoruntuden ote guvenlik on planda 5 yasinda yegenim var arka koltuklarin da guvenligi son derece onemli ve pasakli gibi istanbul ici degil sehirler arasi da kullanilacak daha sonra ben tem e girmeyecek sekilde aradim arac ararken ama clionun test sonuclari ve bu islerle ilgilenenlerden aldigimiz tavsiyeler iyiydi.bakalim kismet.