40 bin TL'ye kadar 0, otomatik, hb araç tavsiyeleri (kardeşime)

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
Renault forumuyuz ancak her marka hakkında bilgisi olanlar vardır aramızda.

Aranan özellikler:
-küçük (park yeri açısından) olması
- otomatik (yokuş kalkış desteği olan öncelikli tercih)
- güvenli
-servisi ve yedek parçası pahalı olmayan, kolay bulunan

Otomatik diyince honda jazz lar öne çıkıyor malum ancak 42 binmiş fiyatı, kenarda o var ancak 40 bini geçmeyen güvenli, sorunsuz otomatik tavsiyeleriniz varsa küçük araçlardan alalım, rica edelim, pasaklıya kardeş gelsin qw

Dediğim Gibi;

Volkswagen Polo 85 HP Tiptr. DSG Comfortline Modeli Diyorum Ben Şuan 39.200 Liste Fiyatı Var :)

Seat Ibiza derim 1.2 tsi ya da Chevrolet Aveo

Dediğim Gibi;

Volkswagen Polo 85 HP Tiptr. DSG Comfortline Modeli Diyorum Ben Şuan 39.200 Liste Fiyatı Var :)

vw servis ve yedek parçası açısından düşünülmüyor, 2 acemi kullanacak aracı 1 de değil yani:)

Seat Ibiza derim 1.2 tsi ya da Chevrolet Aveo

ileteceğim öneriyi, :eyv

Fiat Punto Dualogic tavsiye ederim,3 değişik donanımı var en dolusu indirimle 37.600 Liraya satılıyor,kesin alacağınız zaman gidip pazarlık yapabileceğimiz bayi tanıdığım var...

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/punto.aspx
02.jpg

clio 4 'ümüz var :)

Fiat Punto Dualogic tavsiye ederim,3 değişik donanımı var en dolusu indirimle 37.600 Liraya satılıyor,kesin alacağınız zaman gidip pazarlık yapabileceğimiz bayi tanıdığım var...

Fiat Punto
02.jpg
sağ ol mustafa abi, ileteceğim. güvenlik olaylarını, test puanlarını araştırıyor bizimki, e genlerde var pimpiriklilik :D

sağ ol mustafa abi, ileteceğim. güvenlik olaylarını, test puanlarını araştırıyor bizimki, e genlerde var pimpiriklilik :D

Eşimde 2011 Model Punto Evo var Çiğdem,en ful modeli ve çok memnun...:eyv

308189_10150316367802622_616158628_n.jpg

314725_10151001457792622_884309766_n.jpg

Renault forumuyuz ancak her marka hakkında bilgisi olanlar vardır aramızda.

Aranan özellikler:
-küçük (park yeri açısından) olması
- otomatik (yokuş kalkış desteği olan öncelikli tercih)
- güvenli
-servisi ve yedek parçası pahalı olmayan, kolay bulunan

Otomatik diyince honda jazz lar öne çıkıyor malum ancak 42 binmiş fiyatı, kenarda o var ancak 40 bini geçmeyen güvenli, sorunsuz otomatik tavsiyeleriniz varsa küçük araçlardan alalım, rica edelim, pasaklıya kardeş gelsin qw

Abla bizde 16.000 KM de Honda civic var 2011 model gel sana satalım arac beyaz hehe

Geri