4 Bijon aracı 5 Bijona çevirme ??

flans çok ağır birşey araç bu jantlarla beraber kaldırmaabilir. yorarsınız

Fiyat olarak ne kadar tutar ? 4 adet. Aracim 105 hp dizelde yoracagini sanmiyorum benzinli kadar olmaz

Fluence poryosu uymaz mı acaba?

zamanında halamın oğlu takmıştı 5 bijon jant clio symbol e :) bişeyler yapmıştı da hatırlamıyorum... bence bu işlere gerek yok, hayatımız o jantlara lastiklere bağlı 4 bijon bulmaya çalışın...

Yanlissam duzeltin ama bu normal flansla cozulecek bir islem degil.. normal flansin amaci lastikler bir miktar disari almak. Siz bijon degisimi istediginizde normal bijonlarinizla flansi poyraya baglacaksiniz, taktiginiz bu flansin uzerindede hodakardaki gibi saplama bijonlar janta girecek sekilde hazir olacak.. buda gercekten milimetrik cnc torna kullanacak bir ustanin isi olacak bilginize...

flansla çözülcek bi işlem kesinlikle değil bu.. en basit göz önünde bulunan bişeyden örnek verirsek poryayla disk muhakkak değişcek.. ki arka tekerleri disk olmayan bi araçsa bu uygulama hayelden öteye pek gitmez gbi.. kısaca çok masraflı bi uygulama bu astarı eteğinden pahalı olucak cinsten

flansla çözülcek bi işlem kesinlikle değil bu.. en basit göz önünde bulunan bişeyden örnek verirsek poryayla disk muhakkak değişcek.. ki arka tekerleri disk olmayan bi araçsa bu uygulama hayelden öteye pek gitmez gbi.. kısaca çok masraflı bi uygulama bu astarı eteğinden pahalı olucak cinsten

Meg II lerin hepsi komple disk fren de .

Fluence poryosu ile megane II poryosunu yan yana koyup incelemek lazım diyorum .

Geri