4.0.6 6.0.3MD ve 7.0.5MD Mediaskin

Yunus Emre Bey,
Cok tesekkurler. Diger konularinizdan versiyonu yukseltip, bu konunuzdan da sorunsuz mediaskin kurulumu yaptim.
(Dediginiz gibi flash takili olmasa bile, asagidan kaydirinca mediaskin uygulamalari geliyor).

Sormak istedigim, mediaskindeki tum uygulamalar hangi ise yariyor, veya olmazsa olmaz bir uygulama var mi vb kisa bilgiler paylasmaniz mumkun mu?

TeŞekkür ederİm arkadaŞim

türkçe desteĞİ olsa dahada mükemmel olacak

herkeze slm renaw sürümüm 4.03 ten 6.03 güncelledim sonrasın da 7.03 md mediaskin güncellememek istedim 1. ve 2. linkteki dosyaları indirdim zipli rardan çıkarıp fat32 li usby attım yükledim renaw çöktü tekrardan 6.03 dosyalarını yükledim renaw kendime geldi sorum şudur 7.03md mediasikini yüklemek için 1 önceki konudaki 7.03 versiyonumu yüklemek gerekiyor .

Bir önceki konu ne demek anlamadım ama ben 6.0.3 te çalıştıramadım mediaskini 7.0.5 e geçtim çalıştı çökmesi gibi bir sorunu kimse yaşamamıştı büyük ihtimalle yanlış birşeyler yaptınız.

Video izleme şeysi çok kasıyor düzelir mi bu?

başarılarınızın devamını dilerim. Benim sorunum "IGO" 5 sn. de bir gps sinyali kalboluyor. Yani çok severek kullandığım IGO yu kullanamıyorum, birde 7.0.5MD sürümünden 4.0.3 sürüm medianav'a dönüşüm yolu varmıdır...?

başarılarınızın devamını dilerim. Benim sorunum "IGO" 5 sn. de bir gps sinyali kalboluyor. Yani çok severek kullandığım IGO yu kullanamıyorum, birde 7.0.5MD sürümünden 4.0.3 sürüm medianav'a dönüşüm yolu varmıdır...?

Bende arıyorum ama bulamadım, bulduklarımıda görmüyor.

Öncelikle konu ile alakalı emek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Daha önce 4.0.3 ve onun skinini kullanıyordum
Verilen linkler vasıtasıyla 7.0.5 MD kurdum ve şu andada bu versiyonun skinini kullanıyorum.7.0.5 MD ve skin gayet güzel olmuş.
Kurunca orjinal haritada 2017-10 (Q4) oluyor.

Ben youtube'da izlediğim videolarla ana ekrana 3 düğme daha ekledim. VİDEO İZLEME-SKİN E ULAŞMA(IPT) VE GERİ GÖRÜŞ KAMERASI

https://i.hizliresim.com/Vr3kLq.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=CRtIHO-4yoo

4.0.3 skinde seyrettiğim AVİ formatlı videoları hiç takılmadan seyrediyorum,sıkıntı yok.sadece mp4 ler takılıyor sıkıntı değil.

Naçizane birkaç sorum olacak.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olurum..

IGO 8 malesef 5-6 sn de bir donuyor,çözüm bulunabilirmi acaba?

Ana ekrandan tek düğmeyle seçilen skin açılabilirmi ? bende çıkmıyor çünkü,hatta araç çalışınca renault logodan sonra skin ekranı açılsın,çok güzel skin ekranları var.

İzlediğim videoda SKİN GPS ayarlarıyla orjinal harita ve navinin temaları değişiyor CARBONE teması olabiliyor,ama bizde olmuyor,yapılsa orjinal harita çok güzel olur,yapılabilirmi ?

Skindeki 7way navigasyonda sadece cezayir haritası var,güzel bir naviye benziyor.türkiye haritası aradım ama bulamadım,nereden bulabiliriz?

Arka kamera tuşuna basınca ekran siyah olarak geliyor,kamera bağlasak direkt kamera tuşuna basınca kamera açılırmı acaba,deneyen oldumu,ekstra micom ayarlarına gerek olmuyormu?

TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar media skin 7.05md de igoyu kullanırken sıkıntı çekiyor forumu takip ettiğim kadarıya fransa dili ve frasa menülü lü olduğu için lakin igodan content kılesöründeki lang map voica buldin poi dosyalarını türkiye igosun daki dosyalarla değiştirirlerse türkçe menülü ve türkçe sesli olarak zorlanmadan kullana bilirler. VİDEODA takılma sıkıntısı yaşayan arkadaşlar daha önceki açılmış olan konudaki format factori programını indirip doğru ayarlar seçildiği taktirde videolarda takılma sorunu yaşamıyacaklardır. bende herangi bir takılma olmuyor problemsiz izliye biliyorum herkeze iyi forumlar

Öncelikle konu ile alakalı emek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Daha önce 4.0.3 ve onun skinini kullanıyordum
Verilen linkler vasıtasıyla 7.0.5 MD kurdum ve şu andada bu versiyonun skinini kullanıyorum.7.0.5 MD ve skin gayet güzel olmuş.
Kurunca orjinal haritada 2017-10 (Q4) oluyor.

Ben youtube'da izlediğim videolarla ana ekrana 3 düğme daha ekledim. VİDEO İZLEME-SKİN E ULAŞMA(IPT) VE GERİ GÖRÜŞ KAMERASI

https://i.hizliresim.com/Vr3kLq.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=CRtIHO-4yoo

4.0.3 skinde seyrettiğim AVİ formatlı videoları hiç takılmadan seyrediyorum,sıkıntı yok.sadece mp4 ler takılıyor sıkıntı değil.

Naçizane birkaç sorum olacak.Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olurum..

IGO 8 malesef 5-6 sn de bir donuyor,çözüm bulunabilirmi acaba?

Ana ekrandan tek düğmeyle seçilen skin açılabilirmi ? bende çıkmıyor çünkü,hatta araç çalışınca renault logodan sonra skin ekranı açılsın,çok güzel skin ekranları var.

İzlediğim videoda SKİN GPS ayarlarıyla orjinal harita ve navinin temaları değişiyor CARBONE teması olabiliyor,ama bizde olmuyor,yapılsa orjinal harita çok güzel olur,yapılabilirmi ?

Skindeki 7way navigasyonda sadece cezayir haritası var,güzel bir naviye benziyor.türkiye haritası aradım ama bulamadım,nereden bulabiliriz?

Arka kamera tuşuna basınca ekran siyah olarak geliyor,kamera bağlasak direkt kamera tuşuna basınca kamera açılırmı acaba,deneyen oldumu,ekstra micom ayarlarına gerek olmuyormu?

TEŞEKKÜRLER..

Merhaba uygulamalara geçmek için parmağımızı sürttüğümüz yere 3 buton koyulmuş gayette güzel olmuş kısa yol butonları fakat o butonlar orada iken uygulamalar ekranına nasıl geçilebiliyor merak ettim sorun olmuyorsa bende eklemek isterim.

Geri