Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soyulma değilde derinin rengi solmuş sıcaktan üst kısmın..okdar göze çarpmıo..fotorafta flaş patladıgı için belli olmuş..eger satmazsam ilerde tazeleriz
soyulma değilde derinin rengi solmuş sıcaktan üst kısmın..okdar göze çarpmıo..fotorafta flaş patladıgı için belli olmuş..eger satmazsam ilerde tazeleriz
Abi süngere gri sprey boya sık.İyice dağıt süngere.Sonra solan yerin üstünden geç.Benim sattığım arabaya serviste tampona öyle uygulama yapmışlardı renk attığı için.Ama direksiyonda nasıl olur fikrim yok :S
Sprey boya kuruduğunda katılaşıyor abi.Direk olarak sıkmicaksın zaten sünger aracılığı ile yapcaksın.Ben denemiştim zamanında tampona yapıp.Öyle bir şey olmadı.Ama sen en güzeli bi yerde uygula öyle yap. .)
biyerde uygulayıp yaparım olmadı dedğin gibi..ama şimdilik pek gözüme çarpmıo..ben biraz kılım o konularda gözüme çarparsa direksiyonu kırarım yenisini alırım