Yaklaşık 1 ay önce Koleos satın aldım, Bose ses sistemi seçeneğinin olmaması hayal kırıklığına uğrattı beni. Renault'un kullanıcısına ses sistemi seçeneği sunmaması çok hoş değil...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaklaşık 1 ay önce Koleos satın aldım, Bose ses sistemi seçeneğinin olmaması hayal kırıklığına uğrattı beni. Renault'un kullanıcısına ses sistemi seçeneği sunmaması çok hoş değil...
Talisman arka kısımdaki boş bölme için galiba, Koleos'ta boş hoparlör yeri dikkatimi çekmedi, yada detaylı bakmamış obilirim.Size katılıyorum.Bir ara bose ses sisteminin getirilmesi için Mais e başvuruda bulunmuştum.Getiremeyeceklerini söylediler.Ben Koleos için boş olan hoparlör bölmesine monte edilecek bir mid hoparlör satın aldım yurt dışından.Ses kalitesini ve hacmini arttıracağını düşünüyorum.Test edip paylaşırım.1 tane de fazla var.Eğer başarılı bir ürün ise sizin araca da takabiliriz.
Talisman arka kısımdaki boş bölme için galiba, Koleos'ta boş hoparlör yeri dikkatimi çekmedi, yada detaylı bakmamış obilirim.
Koleos dahboard ile Talisman farklı sanırsam, Koleos biraz daha megane ile benzer gibi. Aynı yerde hoparlör haznesi var mı bilmiyorum. Bakacağım.Dashboardda ki orta hoparlör yerini kast etmiştim.
Bu arada Renault Talisman arka pandizottaki boş yerler için hoparlör getirmiyor, fakat Talisman için servis tarafınca takılan garantili ses sistemi mevcut. Bilgisini aldım. 8.1 e kadar seçenekler mevcut, fakat 8.1 sistemi kodu Renaultta mevcut değil, fiyat bilgisi var ama sistemi daha getirtip takan olmamış. Özelden yazıştığımızda detaylı konuşabiliriz.
Tabi mutlaka haber veririm.Yakın zamanda test edeceğim zaten.Bu arada siz kendi aracınıza uyguladığınızda mutlaka haberleşelim, bilgi almak isterim.
Var.Koleosta da,megane 4 te de ve de Talismanda da bose ses sistemi olan araçlarda orası aynı hoparlör ile dolduruluyor.Benim bu bahsettiğim ürün zaten direk koleos için üretilmiş bir ürün.Koleos dahboard ile Talisman farklı sanırsam, Koleos biraz daha megane ile benzer gibi. Aynı yerde hoparlör haznesi var mı bilmiyorum. Bakacağım.