38 bin tl hasar cikti air bag acilmadi.. Ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan archon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese çok teşekkur ederim.. yoğunluktan anca bakabıldım konuya yanlız şunu ifade etmelıyım emnıyet kemerı fazla kulanmam o gun kullanasım geldı ve basım cama gitti geldi adeta. ve kaza yaptıgım yer semtımın cıkısı olup hıc orada kaza yapacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi.
butun arac sahıplerıne dıkkatlı olması ve neolursaa olsun kemer takmasını şiddetle soyluyorum..
resimleri paylaşıcam..
herkesten allah razı olsun..

m6PR92.webp

bD59mV.webp

qMYyLW.webp

Arabanın kasko bedeli üzerinden hasar tutarı %20 yi keçiyorsa araç pert olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4rg9B4.webp

m6PRQ1.webp

Arabanın kasko bedeli üzerinden hasar tutarı %20 yi keçiyorsa araç pert olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arac degerının en az yuzde 50 sı denılıyor ama.. benım arac henuz 4 aylık daha 7 bındeydı.. bana eger ıkıncı el arac muamelesı yaparlarsa ozman kavga var hocam ıste..
gıdıpte bana senın arac 55 bın tl degerınde derlerse ozaman nasıl olacak bılmıyorum

Sıfır fiyatına saymayacaklari kesin.

Sıfır fiyatına saymayacaklari kesin.

şu an zaten aynısını yapmaya kalksam 70 i bulur ki uzerınde kaskolu 4500 tl lik aksesuar vardı. fatura bedelımı alayım yeter

arac degerının en az yuzde 50 sı denılıyor ama.. benım arac henuz 4 aylık daha 7 bındeydı.. bana eger ıkıncı el arac muamelesı yaparlarsa ozman kavga var hocam ıste..
gıdıpte bana senın arac 55 bın tl degerınde derlerse ozaman nasıl olacak bılmıyorum

aracınızın tam modeli neydi acaba ? Yani icon edc 1.5 dcı mı yoksa manuel icon 1.5 dcı mı ? bide 2015 model mi ?

Geri