34tl1002 clio 3 rs desing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PauLord61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abilerim bende clio 2 faz1 e ufakdeğişiklikler düşünüyorum malum öğrenciyiz parttime çalışıyoruz o yuzden tampondan falan kaçıyoruz. size bir kaç sorum var
1. araca ufaktan lip tampon ve spoyler koyarsak ruhsata işletmek gerekşrmi
2. aracın marşpiyellere ve arka tampona lip yaptırsak olurmu acaba ? fikriniz düşüncelerinizi alabilirsem mutlu olurum :)

Abilerim kardeşlerim buda son olarak çalışmaların devamı :eyv
zzvb7gzf.webpn3ebji75.webp
5mfgd4yp.png
wgaqqjzf.webp

Ekli dosyalar

• zzvb7gzf.webp
    zzvb7gzf.webp
    156.8 KB · Görüntüleme: 1
  • n3ebji75.webp
    n3ebji75.webp
    311.8 KB · Görüntüleme: 1
Perfect :):bravo

Dün avatarda farkettim reis 10 numara.:bravo

abilerim bende clio 2 faz1 e ufakdeğişiklikler düşünüyorum malum öğrenciyiz parttime çalışıyoruz o yuzden tampondan falan kaçıyoruz. size bir kaç sorum var
2. aracın marşpiyellere ve arka tampona lip yaptırsak olurmu acaba ? fikriniz düşüncelerinizi alabilirsem mutlu olurum :)
Kardeşim Lip ve Spoyler için ruhsata işletmene gerek yok. Lip ve Marşpiyel uygulamarı güzel duracaktır kesinlikle :eyv

Sıkıntı olmaz Batuhanım yaptır gitsin.:eyv

Kardeşim 7 cm veya 5 cm üniversal esnek lipleri sakın ön tampondan başka biyere takma çok kötü görünüyor.:)

Kardeşim 7 cm veya 5 cm üniversal esnek lipleri sakın ön tampondan başka biyere takma çok kötü görünüyor.:)

bende onlardan takmayı düşünüyordum abim :) bir araçta arka tampona takmış ortasını kesmiş orayada çakar koymuştu ondan kopya çekecektim aslında :))

Gayet şahane olmuş üstadım sen şimdi bunu gördükten sonra elleri kolları sıvayıp aracı bu şekle getirmeye başlarsın belkide :)

Geri