34BV9415'ten sevgi ve selamlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan g.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ALLAH Kaza Bela Vermesin , Araçiniz Çok Temiz ve Güzel Duruyor Bir Sorum Oluckati Ama 3.5 cm Yaydan Memnunmusunuz ? Sürtme vs Olmuyomu Araçta ?
Daha önce 5 cm FK vardı araçta ama hiç memnun değildim.çok sert olduğu gibi önden çok ses geliyordu.ama şimdi süper sanki orjinal yaylar var konfor kaybı sıfır diyebiliriz..

Daha önce 5 cm FK vardı araçta ama hiç memnun değildim.çok sert olduğu gibi önden çok ses geliyordu.ama şimdi süper sanki orjinal yaylar var konfor kaybı sıfır diyebiliriz..

Peki Araç Ne Kadar Basik Duruyor _ ? 3 4 Kişi Bindiğinde Sikinti Yaratiiyormu ?

Aracınızın maşallahı var kardeşim, güle güle binin inşallah. Uygulamalardan ön panjur üzerindeki ledler çok hoşuma gitti. Birde sorum olacak. Geri görüş kamerasını neden orta dikiz aynasının üzerine yerleştirdin merak ettim.

Allah kaza bela vermesin, sağlıkla ve huzurla binin inşallah.

Peki Araç Ne Kadar Basik Duruyor _ ? 3 4 Kişi Bindiğinde Sikinti Yaratiiyormu ?

3 kişi normal porsiyon :) kişilerle sorun yaratmıyor.. 3.5 cm çok tatlı duruyor basıklık olarak

Aracınızın maşallahı var kardeşim, güle güle binin inşallah. Uygulamalardan ön panjur üzerindeki ledler çok hoşuma gitti. Birde sorum olacak. Geri görüş kamerasını neden orta dikiz aynasının üzerine yerleştirdin merak ettim.

Allah kaza bela vermesin, sağlıkla ve huzurla binin inşallah.

aynanın üzerindeki park sensörü ekranı. kokpitte orjinalliğini bozmadan sırıtmadan duracak en güzel yer olarak aynanın üzerini seçmiştim..

Son düzenleme:
Maşallah Allah kaza bela vermesin Güle güle kullanın

Arkadaşlar gündüz ledlerini orjinale mümkün olduğu kadar yakın yapmaya çalıştım. 16 adet led bulunan carub marka kullandım ve motorun çalışmasıyla beraber yanıyor,farların yanmasıyla da sönüyor yani herhangi bir aç kapa düğmesi kullanmadım.

​Aramıza hoşgeldiniz, keyifli ve aktif forumlar dilerim.Aracınızın maşAllahı var kazasız belasız sürüşler.:eyv

225 50zr 16 petlas

Evet arkadaşlar bugün itibari ile 225 50ZR 16 lastiklerimizi taktık. Marka olarak Petlas'ı tercih ettim çünkü 4 yıldır aracımın üzerinde Petlas vardı ve çok memnundum...

Geri