34BV9415'ten sevgi ve selamlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan g.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaan g.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ben aranıza kısa bir zaman önce katıldım ve forumunuzu takip ediyorum.Faydalandığım bilgiler mevcut olup bugün benim baba yadigarı 2007 Megane 2 Expressıon Plus 1.5 dci aracımın fotolarını paylaşmak istedim. Aracıma yaptığım uygulamalar 205/16/55 starmaxx lastik,CMS 16'' çelik jant,Eibach 3.5 cm yay,vites topuzu kısaltma,gündüz farı,amerikan park,krom kaplama cam çıtaları,mungen tip cam rüzgarlığı,iç aydınlatmalar,parklar ve plaka aydınlatmalarına led uygulaması vs..

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Maşallah kazasız belasız sürüşler

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Baba yadiğarı Megan'nında maşallahı var. Allah nazarlardan, kazalar, belalardan korusun.:eyv

maşallahı var meggy nin özellikle gündüz farı çok doğru yerde :)

Aramıza hoşgeldin aracın maşallahı var :eyv

maşallahı var aracınızın..

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar..Sadeliği bozmadan ufak tefek bir şeyler yaptım beğendiğseniz ne mutlu bana.. Bir müddet sonra çift egzost çıkışı yapacağım ikiside faal çalışacak sağda ve solda.. Ayrıca kapı kolonlarını değiştireceğim..

allah kazasız belasız surusler nasıp etsin aracınızda cook guzel ..

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar..Sadeliği bozmadan ufak tefek bir şeyler yaptım beğendiğseniz ne mutlu bana.. Bir müddet sonra çift egzost çıkışı yapacağım ikiside faal çalışacak sağda ve solda.. Ayrıca kapı kolonlarını değiştireceğim..

ALLAH Kaza Bela Vermesin , Araçiniz Çok Temiz ve Güzel Duruyor Bir Sorum Oluckati Ama 3.5 cm Yaydan Memnunmusunuz ? Sürtme vs Olmuyomu Araçta ?

Geri