32 HR 034 Liplendi :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Olumlu Olumsuz Yorunmlariniz İçin Hepinize Tesekkürler.. AEM Yazisini Bilerek Aldim Sade Olunca Sank, Nalburdan Alinmiş Gibi Duruyor , Bu Yüzden En Az ve Küçük Yazili Buydu Bunu Aldim Bende .. :eyv :eyv

Arkadaşima Yaptirdim Montajini Banada Biraz Daha Dişari Çikmasi Gerekli Diye Geldi , Hafta Sonu Tekrar Montajini Kendim Yapacağim.. :eyv :eyv

Hayırlı olsun, güle güle kullan Tayfun.:eyv

Hayırlı olsun, güle güle kullan Tayfun.:eyv

Tskler Abim Benim Cok Tskler :eyv

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle kullan kardeşim....:eyv

abi çok yakışmış birde kaput maskesinin köşesini düzeltirsen daha düzgün durabilir

Biraz içerde kalmıs bence

Tufan RS Tampon al geç bence artık

hayırlı olsun

- Abi Bence Golf 3 Lipi Alsaydın daha iyi olurdu ama yinede görüntü olarak güzel :)

App plaka yaptır

Güle güle kullan kardeşim....:eyv

Tesekkürler Abim , Çok Sağol :eyv :eyv

abi çok yakışmış birde kaput maskesinin köşesini düzeltirsen daha düzgün durabilir

Tesekkürler Kardeşim , Ya Orayi Ne Yaptiysam Düzelmedi Bende Yeni Sipariş Ettim , Bugün Yarin Gelicek İnşallah.. :eyv :eyv

Biraz içerde kalmıs bence

Tufan RS Tampon al geç bence artık

hayırlı olsun

Bugün Sabah Yeniden Bir Çalişma Yaparak 2 cm Kadar Öne Aldim Reşatim , RS Tampon Aldim Boyanmayi Bekliyor.. Kisa Zaman Sonra Montaja Başlicaz... :eyv :eyv

- Abi Bence Golf 3 Lipi Alsaydın daha iyi olurdu ama yinede görüntü olarak güzel :)

Kardeşim Bu Lipi Ta 6 Ay Önce Almiştim.. Taktirmak Yeni Nasip Oldu Rs Tampon Takilacak Araça O Zaman Lip Düşünmüyorum.. Şimdilik Spor Dursun Diye Taktim.. :eyv :eyv

App plaka yaptır

Dün Gece İstanbuldaki Arkadaşimi Arayip Pleksi Plakalik ve Mühürlü APP Plaka Siparişi Verdim.. :eyv :eyv

Geri