32 bin km'de renault 12 ts 1978

Km başa dönmüş olamaz mı?

Valla benim gözlerde bir numara yoksa ben diyorum ki bu araç leş ceset resmen.

Arac güzel temiz maşallah iyi bakılmış..fakat orjinal'mi orası ayrı konu arka stoplar,tampon ve gösterge orjin olsa yemede yanında yat km ye gelince yılda 914km ayda 76km yapmış olmalı ki orjinal km olsun buda bana imkansız gibi geldi o yaşta bir arac için eskiden benzin beleştibunuda göz önüne koyarsak illa 76 km den fazla gezmiştir..

km çakma olduğu her halinden belli

Yav belki adam samanlığa saklayıp yurtdışına çıkmıştır 20 sene sonra gelmiştir.. :)
Eğer km düşürecek olsa adam 80 lere 90 lara düşürür çakmasın kimse diye :) Gidipte 30 binlere düşürmez bence.. :)
Hea düşürülmüşte olabilir ama bence düşürülmemiş olma ihtimali daha yüksek..

tamponlar panjur, kapı kolları vedaha bikaç yeri orjinal değil, klometresi kesinlikle orjinal değil, ve bir kaportacı gözüyle söyleyebilirimki en az bir kez revizyon yapılmıştır hımmkoltuklar ve torpido çok güzel :eyvorjinallik konusunda 10 üzerinden 4alır.. fiyat olarakta abartmışlar bence ,:berbat ama tamamen ceset diyemeyiz.. tabi bu benim kişisel düşüncem

Son düzenleme:
yaw abilerim.. şu toroslara neden 6 lı km göstergesi koymamışlarki bak broadwaya kafan rahat..rahat dediysemde tamam broadwayında oynuyolar..fakat 12 serisi 2 kez düşünüp almak lazım yok km ile oynandımı....yok orjinalmi...fasa fiso :)

​Valla bu ara niyeti bozdum az daha uygun bir 12 görürsem affetmeyeceğim:cool:

Geri