Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sonra ki organizasyon Marmaris de gelmeyen çok şey kaçıracak diyorum, tekne türü organizasyonu olacak. Söyleyeyim şimdiden,sonra vah ahhh demesin katılmayanlar...
Marmaris'e geldim. Bugün çok keyif aldım, her biri birbirinden değerli arkadaşlarım oldu, bunu RFC ye borçluyum. Teşekkürler hepinize. Bende resimleri yükleyeceğim.
Gelen herkes in ayaklarına yüreklerine sağlık . Çok güzel bi gün geçirdik . Aykut abi ye ayrıca çok teşekkür ederim bizim için ta marmaris ten kalkıp buralar a geldi . Kendisine iade'i ziyaret yapıcaz en yakın zaman da .
Ufak tefek atraksiyonlar yaptık iyiydi Eğlendik . Bidaha ki sefer e daha çok katılım olur umarım .
Gelen herkes in ayaklarına yüreklerine sağlık . Çok güzel bi gün geçirdik . Aykut abi ye ayrıca çok teşekkür ederim bizim için ta marmaris ten kalkıp buralar a geldi . Kendisine iade'i ziyaret yapıcaz en yakın zaman da .
Ufak tefek atraksiyonlar yaptık iyiydi Eğlendik . Bidaha ki sefer e daha çok katılım olur umarım .