30-35,000 Bütçe -- 2010 Makyajlı Auris - Megane 3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emres55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hepsini eledim :) civic bence hiç düşünmeden alabileceğiniz bir araç.
hem lpg uyumu olsun, hem sorunsuzluk ve sağlamlık olsun, hemde performans olsun hertürlü civic diyorum.

Titanium X + ileri otomatik Focus 2008-2010 ilekıyaslama yapsak hangisi ağır basar?

Ben yine Civic tercih ederdim...

Ben yine Civic tercih ederdim...

Ben de artık civice doğru yönelmeye başladım. Tek korkum boyası ve içeriye aldığı motor sesi.Daha önceki aracım 1.4 olduğu için aşırı motor sesi alıyodu içine. Civicte V-teck motorun özelliğinden dolayı motor sesi alıyormuş. Bunu önlemenin bir yolu var mı? Ayrıca performans olarak diğer araçlardan üstün ve sağlam olduğuna karar kıldık peki diğerlerine göre yakıt tüketimi ne durumdadır bu aracın?

Ben de artık civice doğru yönelmeye başladım. Tek korkum boyası ve içeriye aldığı motor sesi.Daha önceki aracım 1.4 olduğu için aşırı motor sesi alıyodu içine. Civicte V-teck motorun özelliğinden dolayı motor sesi alıyormuş. Bunu önlemenin bir yolu var mı? Ayrıca performans olarak diğer araçlardan üstün ve sağlam olduğuna karar kıldık peki diğerlerine göre yakıt tüketimi ne durumdadır bu aracın?

Cruze'dan az olduğu kesindir. Ama diğerlerine göre daha fazladır tabi ki. Motor sesi konusunda bir bilgim yok lakin vtec yüksek devirlerde devreye girer yani düşük devirlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses konusunda sonuçta benzinli bir araç. Yanlış bir duyum olabilir bu motor ses konusu.

Honda'nın sesi de güzeldir... (:

iki araba da güzel fakat artık devir görüntü devri ben ce megan daki görüntü çok güzel çok spesyel...

püf noktayı yakalamak gerekiyor arkadaşlar. Araca 5 yıl binilecek bu demek oluyorki sadece görüntü değil servis yedek parça ağı ve fiyatlandırma. Bu kriterleri göz önüne alırsanız sonuç direk megan 3 çıkıyor ki bu site üyedi olması avatajı ile birlikte hem servis hem sorunları hakkında yardımcı olunacsk hemde.özellikleri bakımından ucız plastik iç aksamı bakımınfan toyota geride kalıyor. Ülkemizde iki tutulan araçların tam fülleri bakımından ds auris eksilerine rağmen daha pahalıya gelecek ve km si yüksek almak zorunda.kalacak benim fikrim edc şanzımanıyla etlikaliteli iç mekanıyla geniş servis ağı ve uygun yedek parçasıyla renault megan 3 dür.başka sözüm yok.

Geri