30.000k xenonlar hakkindaki düşünceleriniz nelerdir??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqancı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet aynen öyle :) bakalım iki seçeneğim var yaa 10000K ya 32000K bakalım hangisi olacak...

kardeş yalnız 12000 K nın üstü yasak benim megane de 6000K takılı en güzeli o beyaz yanıyo çok hoşduruyobence 6000 lik takdır

xenon far kullananların farıda mercekli kullanmaları lazım. ve de 800k dan fazla olan ampullerde karşıdan gelenin çok gözünü alıyor denk gelince kızmıyoda değilim. xenon farı bile orjinal fabrika çıkışı haliyle güzel bence.

kardeşim en iyisi 8000k.ben kullanıyorum sislerimde göz alıyo diyeni duymadım arkadaşlarımla bizzat karşıdan izledik.hem kısalarında 8000likmiş renk uyumu olur.xenonun beyazı güzeldir bana göre

12 K'nın Üzerinde Takarsan Karşıdan Gelen Araçlar, Kulaklarını Çok Çınlatır :eyv

Yorumlarınızın hepsi için çok teşekkür ederim , hepsinede saygı duyarak kendime ders çıkarıyorum :) ben sislere takacam 32000K yı , ayrıcada abilerim karşımdaki sürücüye herzaman saygılıyımdır onları asla düşünmemezlik etmem bu yüzden sislerime takıyorum zaten trafikte babam kullanıyor aracı o zaten sisleri yakmıyo bende öyle arada köyde mahallede gezerken şekil amaçlı takmayı düşündüm amacım önümü görme olsa en ama en ideali 8000K dır çünkü kısalarımda kullanıyorum hem hafif mavi hemde süper görüntüsü var ama ben BMWcilerin sislerine hep yansırdım içimde ukte kalmasın diye bu hafta haftalığı aldıktan sonra 32000K ları takcam allahın izniyle :) hç dert etmeyin trafikte kullanmayacağım için göz alma olayı olmayacak :D :eyv

Geri