3 aylık aracım

Bozuldu derken ,? Baglamak icin cekiosnda gelmiyormu ? Yoksa kilit yuvasimi bozuldu

kemer gelmio açtık baktık da siyah bi makara mı var motor mu bi şey var ordan gelmiyor bırakmıyor kemeri mekanizma .

yuh 3 hafta mı dedıler gökhan.. bızım cam bıle 1-1bucuk ayda geldı fransadan getırdıklerı halde,senın zamazıngonun maks 1 haftaya gelmesı lazım 3 hafta nedır..

yuh 3 hafta mı dedıler gökhan.. bızım cam bıle 1-1bucuk ayda geldı fransadan getırdıklerı halde,senın zamazıngonun maks 1 haftaya gelmesı lazım 3 hafta nedır..
zamazingo yu okudum okudum anlam veremedim abi :) ya vala kazayla gittik o bayiye de abi bakalım diğer aracı aldıgımız bayiye de gittik bakalım 1 hafta 10 güne hallolacak heralde de işte abi bakalım.

zamazingo yu okudum okudum anlam veremedim abi :) ya vala kazayla gittik o bayiye de abi bakalım diğer aracı aldıgımız bayiye de gittik bakalım 1 hafta 10 güne hallolacak heralde de işte abi bakalım.
zamazıngoyu anlatırım bıara hehe hadı hallolur ıns kısa surede bıdaha da sorun cıkmaz

Büyük geçmiş olsun Olsun halledilmick bişe değil tabiki. Tek sorun geç gelmesi.

konuyu kim ne diye kapattıki ortada problem yok acıyorum tekrar :eyv

geçmiş olsun Gökhan ;) Bazı parçalar anlaşmalı yan sanayilerden, yani başka üreticilerden geldiği için gelmesi gecikebilir ama bencede imkanın varsa gittiğin bayiden iptal et ve kendi aracı aldığın bayiye git :eyv bu arada 3 hafta banada uzun geldi, kim bilir ne :D

Renault ya şikayet maili yazın , bunlar başka anlamaz.

Geri