3 aydır muayenesiz geziyormuşum

Kerem Abi ne freni? Sen onunki kadar sağlam frenli araç gördün mü hiç. :D
dimi ama en iyi kerem abi bilir hehe

Bak bunu hiç hatırlatmayacaktın hazır askeriyeye girdi bugün açayım bir telefon yapayım torpilimi yüksekova'da internet bulabilirse görüşürsünüz artık
:cool::cool:hihi
geldim abi askerlık subesınden muayenemı oldum 25 ekımde yer bellı olcak bakalım hayırlısı ınsan bı torpıl yaptırır nerdeeeeehehe
Valla güzel kardeşim; ben de bu gün gireceğim muayeneye, bakalım nasıl çıkacağız :) İnşallah sorunsuz atlatırız ;)
inşallah sorunbsuz atlatırsın.bende az önce geldim çok şükür bir sorun çıkmadı.25 ekımde bellı olcak bakalım hayırlısı.

Geçmiş Olsun Kardeşim Allahtan Ruhsatı İncelemişsin Biraz Geçte Olsa

​İçimden bir ses trafik sigortasına filanda baksaydı yada egzoz muayenesine diyor NİYEYSE:aytuğ:aytuğ:aytuğ
sigortamı yenı yaptrdım o onemlı heheama egzoz muayenem yok valla oda bıtmış:yer

Şimdi sizede zahmet vereceğiz ama tüpünde tarihine bakarmısınız sn.temsilcim:sinirli

neden beni deşifre ediyorsun abihehe hehetamam açıklıyorum onunda zamanı dolmuş ama en kısa zamanda bomba gibi olacak:eyv

neden beni deşifre ediyorsun abihehe hehetamam açıklıyorum onunda zamanı dolmuş ama en kısa zamanda bomba gibi olacak:eyv

27124.jpg

inşallah sorunbsuz atlatırsın.bende az önce geldim çok şükür bir sorun çıkmadı.25 ekımde bellı olcak bakalım hayırlısı.

Cam filmlerine rağmen kusursuz geçtik, darısı sizlerin başına :eyv

Geri