27.01.2019 geleneksel maşukiye kahvalti organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanseler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncel olsun

Haydi arkadaşlar canlanın biraz katılımları geciktirmeyelim [emoji1303][emoji1303]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

organizasyon güzel bende katılmak isterim ancak şöyle birşey söyleyeyim gidilecek mekan fiyasko bir mekan gayet iyi biliyorum verdiği hiçbirşeyde löy işi falan değil löy kahvaltısı diye milleti kandırıyorlar hepsi bildiğini paketlenmiş market ürünleri mesela tereyağ pınar , tahin pekmez seğmen vs. hepsini bizzat inceledim maşukiye güzel ama bu fırsatçı yerler yüzünden ben soğuyorum neyse konuyla ilgisiz olduğu için affınıza sığınırım kısmetse megane 3 ümle beraber gelmek isterim maksat kahvaltı değil renaultcu arkadaşlarımız ile tanışıp kaynaşmak

organizasyon güzel bende katılmak isterim ancak şöyle birşey söyleyeyim gidilecek mekan fiyasko bir mekan gayet iyi biliyorum verdiği hiçbirşeyde löy işi falan değil löy kahvaltısı diye milleti kandırıyorlar hepsi bildiğini paketlenmiş market ürünleri mesela tereyağ pınar , tahin pekmez seğmen vs. hepsini bizzat inceledim maşukiye güzel ama bu fırsatçı yerler yüzünden ben soğuyorum neyse konuyla ilgisiz olduğu için affınıza sığınırım kısmetse megane 3 ümle beraber gelmek isterim maksat kahvaltı değil renaultcu arkadaşlarımız ile tanışıp kaynaşmak
Aynen dediğiniz gibi maksat beraber olmak kahvaltı işin bahanesi fakat bu mekana yıllardır gidiyoruz açıkçası memnun kalmayan görmedik o yüzden yine aynı yeri tercih ettik bir dahakine enine boyuna konuşulur :eyv

Çok haklı olabilirsiniz, bizim bu toplanmalarımız dostlarımızla, arkadaşlarımızla birlikte olmak, otantik bir ortamda özlem gidermek yeni arkadaşlıklar, dostluklar kazanmak adına düzenlediğimiz bir buluşma. Yani kahvaltının güzelliği albenisi tabi ki bir bedel ödeniyorsa iyi olmalı ama kahve bahane bizim ki dostlarla buluşmak şahane mantığı ile hareket ediyoruz. İster Maşukiye, ister İstanbul isterse her hangi bi yer olması fark etmiyor..

mustafa usta abinin bir kebab organizasyonuna katıldım nezih insanlarla tanışma fırsatım olmuştu
buna da katılmak isterdim lakin yemekli organizasyonlar benim için sıkıntı oluyor ben rahatsızım allerjm var çölyak var ekmek olan değen hiç bir şey kullanamıyorum dışarda yemek yiyemiyorum gidersem evden kendi tostumla katılmam :) lazım eşim ve 10 yaşında kızımla gelsek kahvaltıya bir kişi yazdırsam bende çay içsem sadece olur mu kar lastiğim de yok yolda kalırmıyım kış lastiği alsak ikinci el mi alsam acaba yoksa 4 mevsim mi alayım devamlı kullanmak için gelmek isterdim çocuklarla kar görmüş olurduk :) katılamazsam herkese selamlar

mustafa usta abinin bir kebab organizasyonuna katıldım nezih insanlarla tanışma fırsatım olmuştu
buna da katılmak isterdim lakin yemekli organizasyonlar benim için sıkıntı oluyor ben rahatsızım allerjm var çölyak var ekmek olan değen hiç bir şey kullanamıyorum dışarda yemek yiyemiyorum gidersem evden kendi tostumla katılmam :) lazım eşim ve 10 yaşında kızımla gelsek kahvaltıya bir kişi yazdırsam bende çay içsem sadece olur mu kar lastiğim de yok yolda kalırmıyım kış lastiği alsak ikinci el mi alsam acaba yoksa 4 mevsim mi alayım devamlı kullanmak için gelmek isterdim çocuklarla kar görmüş olurduk :) katılamazsam herkese selamlar
Abi yollar açık oluyor Maşukiye yolu çokta rampa değil . Merkeze aracı bırak istersen ben götürürüm kahvaltı yerine maksat eğlence sohbet muhabbet

Selamlar. İnşallah katılım göstereceğm ben ve +1 olarak rezervasyon yapalım o zaman.

Beni de +2 olarak yazabilir misiniz?

Geri