27.01.2019 geleneksel maşukiye kahvalti organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanseler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gene Maşukiye kahvaltı organizasyonu gene heyecan , mutluluk, sevinç şimdiden gün saymaya başladım bile. Her zaman olduğu gibi Didim’den Ustam ile İzmir’den yola çıkarız İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Susurluk, Bursa ve Yalova “Savaşımızı da alarak “ güzergahını kullanarak Maşukiye’den önce ki buluşma noktasına geliriz. Bu güzergah üzerinde bizimle buluşmak isteyen arkadaşlarımız, dostlarımız benimle buradan yada özelden mesajlaşabilir.:eyv

Güncel tutalım yeniden görelim..:eyv

27 Ocak Pazar günü sabah 8 :00 da konvoy için sıralama lar yapılıp yola çıkacağız ( Kurtköy Mehmetçik vakfı Dinlenme tesisleri ) Sıra ile Kontrollü bir şekilde Maşukiye öncesi buluşma noktasında Ege bölgesinden gelen ekibimizle buluşacağız . Otoyol üzerinden farklı noktalardan bize katılmak isteyen arkadaşlar ilk mesajdaki irtibat numaralarından iletişime geçebilirler.

Bugün aracımın içini dışını yikattim hafta sonu için sabırsız otobanda yolculuk yapmayı doğa gezilerini seviyor

ben daha yıkatamadım ama ter temiz yapıcam ellerimle:)
[emoji4] Benim yerim ve zamanım müsait olunca aracımı yıkamaktan keyif alıyorum . Bu seferlik böyle oldu [emoji16]
Pazar günü parlak araçlar görmek istiyoruz [emoji184][emoji184][emoji184]

Gene Maşukiye kahvaltı organizasyonu gene heyecan , mutluluk, sevinç şimdiden gün saymaya başladım bile. Her zaman olduğu gibi Didim’den Ustam ile İzmir’den yola çıkarız İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Susurluk, Bursa ve Yalova “Savaşımızı da alarak “ güzergahını kullanarak Maşukiye’den önce ki buluşma noktasına geliriz. Bu güzergah üzerinde bizimle buluşmak isteyen arkadaşlarımız, dostlarımız benimle buradan yada özelden mesajlaşabilir.:eyv

[emoji4] Benim yerim ve zamanım müsait olunca aracımı yıkamaktan keyif alıyorum . Bu seferlik böyle oldu [emoji16]
Pazar günü parlak araçlar görmek istiyoruz [emoji184][emoji184][emoji184]

inşallah Tertemiz Geleceğiz

Güncel tutalım yeniden görelim..:eyv

Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Şimdiden afiyetler olsun.

Geri