Bugün gerçekleşen geleneksel Maşukiye kahvaltı organizasyonumuza kötü hava koşullarına rağmen yağmur çamur demeden katılım sağlayan 45 araç çocuklar hariç 80 küsür kişiye şahsım ve Renault Fan Club ailesi yöneticileri adına tek tek sonsuz teşekkür ediyorum
Organizasyonumuza desteklerini esirgemeyen ayni zaman da zahmet edip katilim sağlayan basta Çetaş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı sayin Süleyman Aslan beyefendiye, Servis müdürü sayin Alper Efekan beyefendiye, Servis mudur yardimcisi sayin Dilek Gören Hanim efendiye, Aylin Bereket ve Türkan Sultan Tüccaroğlu hanim efendilere teknik ekip Hüseyin Erdoğdu, Hüseyin Uysal ve Kadir Özcan beylere ve son olarak
#çetaşotomativOrganizasyonumuza desteklerini esirgemeyen ayni zaman da zahmet edip katilim sağlayan basta Çetaş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı sayin Süleyman Aslan beyefendiye, Servis müdürü sayin Alper Efekan beyefendiye, Servis mudur yardimcisi sayin Dilek Gören Hanim efendiye, Aylin Bereket ve Türkan Sultan Tüccaroğlu hanim efendilere teknik ekip Hüseyin Erdoğdu, Hüseyin Uysal ve Kadir Özcan beylere ve son olarak
Dijital pazarlama müdürü Sayın Filiz Çakir Şenel hanımefendiye bir kez daha sizlerin huzurun da tesekkur ederiz. Özellik ile hediye çantaları oldukça ses getirdi 
..
Mekatuning firmasinin katkilarin dolayı sayın Kasim Önal beyefendiye her ne kadar ticari bir katkı sağlayamasak da kendilerine tesekkur eder renaultfanclub un ihtiyaç dahilinde kapısını çalacağı tek firma olacağını sizler huzurun da bildiririm..
Elimden geldiğince Organizasyon öncesi orgnizasyon ani ve sonrasında sizler ile ilgilenmeye çalıştım artik bir kusurum bir ayıbım olduysa affınıza sığınırım tekrar tekrar tesekkur eder bir sonra ki organizasyonumuz da görüşmek ümid ederim..
BURAK YILMAZER

Mekatuning firmasinin katkilarin dolayı sayın Kasim Önal beyefendiye her ne kadar ticari bir katkı sağlayamasak da kendilerine tesekkur eder renaultfanclub un ihtiyaç dahilinde kapısını çalacağı tek firma olacağını sizler huzurun da bildiririm..
Elimden geldiğince Organizasyon öncesi orgnizasyon ani ve sonrasında sizler ile ilgilenmeye çalıştım artik bir kusurum bir ayıbım olduysa affınıza sığınırım tekrar tekrar tesekkur eder bir sonra ki organizasyonumuz da görüşmek ümid ederim..
BURAK YILMAZER