kabul ediyorum ben boş yol gördümmü etrafda ses yoksa ver patiyi ver kompresörü ver el frenini sağ sola kırarak. El frenini çekmedende kaydırdığım zeminler de oldu. Ayrıyeten clio otomatik
düz yolda yan vermek için el frenini çektiğinde vites buyultuyor anca u dönüşlerde dururken havalıdurmak için yapabiliyorum veya az açı vererek düz yolda yanlıtıyor ve babamın araç manuel ama el freni otomatik
yakında kangooyla yapıcama ama onada tırsıyorum araç normal kangoolar gibi değil elemanlar içine etti arabanın. Mesela son durak var inciraltı orda hafi geniş açılı sıfır çizmeyi becermiştim arabanın 2.günü yani 2mayısda. Bir kerede ilayahat fakültesinin ordaki kavşakda tam tur atıyım derken asıldım el frenine sonra bi baktım ön lastikler takkkkkkkk yapıyor bıraktım el frenini sonra birdaha dikkatlice yaptım manuele alıp ama yinede vites büyütüyor devir küçülüyor lastiklere güç gitmiyor
. Ayrıyeten ben pistede inşallah abime bir güzel güçlü bir spor araba yapıcaz laguna coupe e93 e92 f30 f22 gibi bir araba veya e60. O zaman çıkıcam piste inşallah