26 RS Navigasyonlu artık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun güle güle kullanın.ilk resimde Renault logosunun arkasında diğer logolarda görünüyor.Benim araçta böyle değil net bir şekilde Renault logosu görünüyor , diğer logolar ayar menüsünün içinde.Acaba bir sorun mu var?

Hayirli Ugurlu Olsun Murat Abim , Sen Bir Kullan Bakalım Olmazsa Bende Alim Bu Sistemden :eyv :eyv

hayırlı olsun tekrardan Murat :eyv bence çok yakışmış. :eyv

Abi Kaça Mal Oldu Sormasi Ayip ? Bir Aydinlatirsan Ona Göre Sen Temin Et Bana Alicak Olursam :eyv

Hayırlı olsun Murat kardeşim. Bence çok kullanışlı bir alet. İmkanım olsa inan bende taktırırım. Güle güle kullan inşallah.:eyv

Büyüklüğünü özellikleri bastirir . Çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın... bu arada araçta harika nazar değmesin :)))

Hayırlı uğurlu olsun abim on numero olmuş :)) multimedyalı 26 RS güle güle neşeli günlerde kazasız belasız kullan :eyv :eyv

Hayırlı olsun güle güle kullanın.ilk resimde Renault logosunun arkasında diğer logolarda görünüyor.Benim araçta böyle değil net bir şekilde Renault logosu görünüyor , diğer logolar ayar menüsünün içinde.Acaba bir sorun mu var?

Sarı görüntü tam giderken çekmiş ondan :)

Geri