26.05.2013 Ankara Mangal Organizasyonu ;)

Sıkıntı yok oraya gitmiştik ama olsun birlikt eolduktan sonra mekan çokda mühim değil

Bende yarın Ankara'da olucam sanırım bir sonraki haftada gelicem ve mutlaka zaman bulursam bende katılmak isterim kesin olmamakla birlikte haftayada gelmem gerekicek sanırım. Sorum su olucaktı malum uzun yol olunca hem konfor hemde yakıt yuzunden diger aracı kullanıyorum oda renault degil (Toyota) bu sorun olurmu ve ailece katılanlar varmı?
keyifli forumlar

Bende yarın Ankara'da olucam sanırım bir sonraki haftada gelicem ve mutlaka zaman bulursam bende katılmak isterim kesin olmamakla birlikte haftayada gelmem gerekicek sanırım. Sorum su olucaktı malum uzun yol olunca hem konfor hemde yakıt yuzunden diger aracı kullanıyorum oda renault degil (Toyota) bu sorun olurmu ve ailece katılanlar varmı?
keyifli forumlar

Arabanın önemi kesinlikle yok siz gelin yeterki, arabasız geliyorum diyin sizi alıp götürelim buluşma yerine..:)

Arabanın önemi kesinlikle yok siz gelin yeterki, arabasız geliyorum diyin sizi alıp götürelim buluşma yerine..:)

Atakanın kangooyu zaten servis aracı yapmayı düşünüyorum :) bir serviste ben olurum. Bir araç daha ayarladıkmı yeter sanırım 3 arabaya atlar gideriz. Ayrıca Toyota lina farketmez amac bir arada olmak. Melih kardeşim normalde ailecek katıldığımız organizasyonlar oluyor ama sanırım bunda erkek erkeğe olacağız gibi. Çünkü mekan uzak + alkol + artı toplanıp gidelim dedik + cocuklar sefil oluyorlar o telaşın içinde dolayısıyla hanımlarda sefil oluyorlar sonra biz fırça yiyoruz :) bence yengeyi bırak yarım günlüğüne atla gel daha sağlam olur :)

Ilk mesaji guncelleyecegim arkadaslar. Kizilcahamam/soguksu agir basiyor suan icin arkadaslar. Ortalama 15 kisi olacagimiz icin 50 TL arac basi yakit harcamak yerine 3 araca atlayip gidelim diyoruz. Konuya olumsuz bakanlar olabilir , araclariyla gelmek isterlerse saygi duyarim. 750 TL yakit sarfiyati olana kadar 100-150 tl yi asmayacak yakit rakamlarina ulasimi saglayabiliriz boylece bir arada olmak icin fazla fazla harcama yapmamis oluruz. Diledigimiz gibi vakit gecirme firsatimiz olur. Konuya olumsuz bakanlar olabilecegi düsüncesiyle ilk mesaji simdilik editlemiyorum. Fikirlerinize acigim saygilar sevgiler herkese.

Beyler kusura bakmayın, Ben bişeyi atlamışım ): 25inde beğendiğin her ay yaptığı indirim günü(dolunay) var. Bana geçmiş olsun.

HTC One X ile TT2 den...

Atakanın kangooyu zaten servis aracı yapmayı düşünüyorum :) bir serviste ben olurum. Bir araç daha ayarladıkmı yeter sanırım 3 arabaya atlar gideriz. Ayrıca Toyota lina farketmez amac bir arada olmak. Melih kardeşim normalde ailecek katıldığımız organizasyonlar oluyor ama sanırım bunda erkek erkeğe olacağız gibi. Çünkü mekan uzak + alkol + artı toplanıp gidelim dedik + cocuklar sefil oluyorlar o telaşın içinde dolayısıyla hanımlarda sefil oluyorlar sonra biz fırça yiyoruz :) bence yengeyi bırak yarım günlüğüne atla gel daha sağlam olur :)

düğün nişan sünnet ve özel günlerinize araç temin edilir itinalı servi hizmeti sağlanır

06 VA 101 CONNETC STYLA :)))

aaaa Onur abi :S yapma ya :/ kaçarın yok mu hiç ordan :)

Geri