eyvallah reis saygılarımı sunarım mangal başında görüşmek üzere inşallahh
Büyük ihtimal Kızılcahamam soğuksu olacak gibi ona göre ayar çekelim kendimize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah reis saygılarımı sunarım mangal başında görüşmek üzere inşallahh
Bende yarın Ankara'da olucam sanırım bir sonraki haftada gelicem ve mutlaka zaman bulursam bende katılmak isterim kesin olmamakla birlikte haftayada gelmem gerekicek sanırım. Sorum su olucaktı malum uzun yol olunca hem konfor hemde yakıt yuzunden diger aracı kullanıyorum oda renault degil (Toyota) bu sorun olurmu ve ailece katılanlar varmı?
keyifli forumlar
Arabanın önemi kesinlikle yok siz gelin yeterki, arabasız geliyorum diyin sizi alıp götürelim buluşma yerine..
Atakanın kangooyu zaten servis aracı yapmayı düşünüyorum bir serviste ben olurum. Bir araç daha ayarladıkmı yeter sanırım 3 arabaya atlar gideriz. Ayrıca Toyota lina farketmez amac bir arada olmak. Melih kardeşim normalde ailecek katıldığımız organizasyonlar oluyor ama sanırım bunda erkek erkeğe olacağız gibi. Çünkü mekan uzak + alkol + artı toplanıp gidelim dedik + cocuklar sefil oluyorlar o telaşın içinde dolayısıyla hanımlarda sefil oluyorlar sonra biz fırça yiyoruz bence yengeyi bırak yarım günlüğüne atla gel daha sağlam olur
aaaa Onur abi :S yapma ya :/ kaçarın yok mu hiç ordan