26.05.2013 Ankara Mangal Organizasyonu ;)

Arkadaşlar yarın cenaze dolayısıyla ben gelemeyecem kusura bakmayın..:(

DEĞERLİ DOSTLAR MESAJIMI DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN PAZAR GÜNÜ İÇİN ALTIMDA CAREVALLE MİNİBÜS OLUCAK EĞER UYARSA TOPLUCA BENİM ARAÇ İLE GİDİP GELELİM ÖYLE ÜÇ DÖRT ARACA GEREK UOK SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ NET BİR KARAR ALIP İŞLEMİ BİTİRELİM :D

0543 310 19 88

SAMSUNG S4 Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

DEĞERLİ DOSTLAR MESAJIMI DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN PAZAR GÜNÜ İÇİN ALTIMDA CAREVALLE MİNİBÜS OLUCAK EĞER UYARSA TOPLUCA BENİM ARAÇ İLE GİDİP GELELİM ÖYLE ÜÇ DÖRT ARACA GEREK UOK SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ NET BİR KARAR ALIP İŞLEMİ BİTİRELİM :D

0543 310 19 88

Kubilay olabilir sen yarın caravelle ile gel, Atakan ve ihsan gelemiyorlar o sebeple iyi olur .. 12 de göksu avm kapalı otoparkında buluşalım.Mangalımıza gelecek olan arkadaşları bekliyorum. İhsan geçmiş olsun kardeşim , Atakan başın sagolsun , Egemen iyi nöbetler...

Kubilay olabilir sen yarın caravelle ile gel, Atakan ve ihsan gelemiyorlar o sebeple iyi olur .. 12 de göksu avm kapalı otoparkında buluşalım.Mangalımıza gelecek olan arkadaşları bekliyorum. İhsan geçmiş olsun kardeşim , Atakan başın sagolsun , Egemen iyi nöbetler...

Anlaşıldı Abi peki nasıl yaparız benim getirmem gereken araç gereç varmıdır.?

Anlaşıldı Abi peki nasıl yaparız benim getirmem gereken araç gereç varmıdır.?

yok kardeşim sen minibüsü kap gel .. mangal varsa yanına birde mangal al bizde iki tane var suanda yetmeyebilir.

Liste güncellendi :) Haydi Mangala Ankara ! :) Köftelerin kokusu şimdiden geldi burnuma.. Onur abi efesi pıst diye açtı :)

Geri