Son mesajın pek kimseyi sarmadı Boşver biz devam edelim mangal partisinde hemfikir olalım. Zaman kaybederiz oralarda.. Onu ayrı bir etkinlik olarak yapabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarıp sarmayı bilmiyomda görülmedi gibime geliyor yada benim mesajlarıma kimse cevap vermek istemiyorSon mesajın pek kimseyi sarmadı Boşver biz devam edelim mangal partisinde hemfikir olalım. Zaman kaybederiz oralarda.. Onu ayrı bir etkinlik olarak yapabiliriz
yok be kardeşim yarım saat en fazla 1 saat bakılıp çıkılır kim bilir ne değil ya heee ama arabayı almaya niyetlenen olur pazarlığa oturur o zaman iş uzar tabiaksama zor cikariz ordan bi girersek
hehehehe seni bırakırız dönüşte alırız o zamanCaptur'u inceledim, pazarlık konusundada oralarda Fluence falan görürsem iş uzar mangal mındar olur..
benimki sadece bir öneriydi istenmiyorsa gitmeyizya baba bırak capturu cupturu gördük maşallah iyi araba sonra bakarız yine benim gibi bir adam mangala giderken araya araba falan katıp olmazzz yaniiii