26.05.2013 Ankara Mangal Organizasyonu ;)

Son mesajın pek kimseyi sarmadı :) Boşver biz devam edelim mangal partisinde hemfikir olalım. Zaman kaybederiz oralarda.. Onu ayrı bir etkinlik olarak yapabiliriz :)

Son mesajın pek kimseyi sarmadı :) Boşver biz devam edelim mangal partisinde hemfikir olalım. Zaman kaybederiz oralarda.. Onu ayrı bir etkinlik olarak yapabiliriz :)
sarıp sarmayı bilmiyomda görülmedi gibime geliyor :D yada benim mesajlarıma kimse cevap vermek istemiyor :p :D :D

aksama zor cikariz ordan bi girersek :D

Captur'u inceledim, pazarlık konusundada oralarda Fluence falan görürsem iş uzar mangal mındar olur..:D

Captur'u inceledim, pazarlık konusundada oralarda Fluence falan görürsem iş uzar mangal mındar olur..:D
hehehehe seni bırakırız dönüşte alırız o zaman :D
bu arada beni kim alcak hala o belli değil :D sıradaki talihli kim hehehehe 2 kişiyiz bu arada :D

Bizde 2 kişiyiz, nerde topalanılacak vs bişey yazılsa ona göre hareket edecem bende..:)

ya baba bırak capturu cupturu gördük maşallah iyi araba sonra bakarız yine benim gibi bir adam mangala giderken araya araba falan katıp olmazzz yaniiii

Ilk mesaj güncellendi arkadaslar. SMS ile bildirimimiz cuma günü son bir kez görmeyenler icin yapilacaktir. Ucreti ortalama olarak yazdim ; net bir maliyet hesabindan sonra mesaja ücretide ilistirecegim. Saygilar sevgiler herkesciklere :)

Geri