26.02.2017 Maşukiye Şelale Restaurant Kahvaltı Organizasynu

Ben önceki sene yaz lastiği ile Mersinden bu halde gittim:).Sıkıntı yok.Şubat sonunda gayet iyi olur bence. Yollar böyleyken bile kartepe tertemizdi.
şu yılbaşı haftası kapanan bursa izmir yolunu kar lastigiyle bitirmiştim bakalım gorucez:)

Benim arabam basık bende katılabilirmiyim abi :D

İzmir'den katılacaklar olur ise beraber konvoy olarak gidebiliriz. Ayrıca İzmir, Kocaeli arasındaki yol güzergahından da katılacaklar olur ise "Manisa, Balıkesir,Bursa" gibi ve çevresinden onlarla da yol üzerinde buluşma organizasyonu yaparız. Bu konuda benimle buradan yada özelden mesaj ile iletişim kurabilirsiniz.:eyv

İzmir'den katılacaklar olur ise beraber konvoy olarak gidebiliriz. Ayrıca İzmir, Kocaeli arasındaki yol güzergahından da katılacaklar olur ise "Manisa, Balıkesir,Bursa" gibi ve çevresinden onlarla da yol üzerinde buluşma organizasyonu yaparız. Bu konuda benimle buradan yada özelden mesaj ile iletişim kurabilirsiniz.:eyv

abi ben kocaeli karamürselden gelicem telefondan haberleşe biliriz 0 536 974 92 53

Istanbul dan katilim saglayacak dostlariniz 07 30 da mehmetcik vakfinda bulusup en gec 08 00 da konvoy seklinde hareket edicez

Samsung Edge ile gonderildi

Istanbul dan katilim saglayacak dostlariniz 07 30 da mehmetcik vakfinda bulusup en gec 08 00 da konvoy seklinde hareket edicez

Samsung Edge ile gonderildi

Bilgilendirme icin teşekkürler Burak bey. İnsallah bir aksilik çıkmaz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri