purmol
Bilgi Girilmemiş
uğur geçmiş olsun biz ayrıldıktan sonra neler olmuş öyle allahtan bi sakatlık olmamış ramazan katdeşim sanada teşekkür ederiz fotoları yüklemişsin gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık daha nicelerine diyelim
Sorma abi kangoo yerinde durmuyo lastik dayanamadı Bidahaki buluşmaya tekrar denemek istiyorum abi eşit ağırlıklarla Geldiğin için teşekkürler nice buluşmalara inşallah
Ne zamandır izmir'den böyle görüntüler bekliyorduk sonunda geldi...
Ayaklarınıza sağlık devamı gelir İnşallah...
Hüseyin ve Uğur sizde geçmiş olsun...
İnşallah abi . Teşekkürler
BÜYÜKSÜN İZMİR , sonunda buluşmanın kralını yaptınız helal olsun size artık devamı gelir ...
Teşekkürler abi . Devamı gelicek coming soon
İzmire yakışan görüntüler,hepinizin ayaklarına sağlık.
Geçmiş Olsun Uğur...
Teşekkürle abi . Ayrıca kendi adıma da teşekkür ederim gelen sesi ciddiye alıp hemen sağa çekmesem otobanda uçan kangoo izlerdi herkez
otobana cıkan basıo arkdas bi sakin gidelim yolda giderkende 2 kare foto cekilirz diyen yok... bütün forumun İzmir bulusmasını bekledgi anasayfamızdan belli oluyor
hehehehe İlk otoban a çıkarken gelmekten vazgeçtin sandım ramazan hehehehe Ben melih e dedim roket kullanmak istermisin diye dinlemedi Bu arada arabanı çok beğendim bidahaki buluşmada yine elinden alıcam hehe Ayaklarına sağlık kardeşim fotolar içinde ayrıyetten teşekkür ederim
hahaha otobana cıkan gazlamıs herhalde bızde cesme otobanında bıraz gazladık bı ara 180 185 lerı gordk kangooda sımdıde calısmıyo pompa dayanamadı herhalde arıza lambasını yaktı ıns hallederız sorunu fazla masraf acmadan
Yak o arabayı sen umarım fazla bişey çıkartmaz. 170 le melih e saplamıştım lastik patladı sağa geçtim durdum melih gidiyo ramazan geride olmasa otobanda kalıcam ,adam arkasına bakmaya bile tenezzül etmiyo
Çok güzel bir buluşma oldu.
Ben fazla duramadım gerçi iş yerinden bir arkadaşımın 17:15 de nikahınada yetişmek zorundaydım.
Nikah saati ile buluşma saati o kadar yakın olduki her iki tarafa yetişmek için inanın iki ayağım bir papuca girdi resmen. Nikaha ramak kala yetiştim.
Ama sizleride görmek beni çok mutlu etti. Dünkü koşuşturmama değdi. Devamını fazla uzatmadan bir daha yapalım arkadaşlar, kalın sağlıcakla........
Gelmen ve düşünmen yeter abi ,ayaklarınıza sağlık.
Maşallah Muhabbetiniz daim olsun
Lastik patlaması kötü olmuş
Allah korusun
İnşallah abi. Takmasam yola devam etsem daha kötü olurdu abi lastikle kurtardık allahtan.
ayaklarınıza sağlık
Eyv. Teşekkürler
Ayaklariniza saglik beyler
Eyv.
güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık
Teşekkürler