24Aralıkİzmir Buluşma Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uğur geçmiş olsun biz ayrıldıktan sonra neler olmuş öyle allahtan bi sakatlık olmamış ramazan katdeşim sanada teşekkür ederiz fotoları yüklemişsin gelen tüm arkadaşların ayağına sağlık daha nicelerine diyelim:bravo

Sorma abi kangoo yerinde durmuyo lastik dayanamadı :D Bidahaki buluşmaya tekrar denemek istiyorum abi eşit ağırlıklarla :) Geldiğin için teşekkürler nice buluşmalara inşallah :)

Ne zamandır izmir'den böyle görüntüler bekliyorduk sonunda geldi...:bravo:bravo
Ayaklarınıza sağlık devamı gelir İnşallah...:eyv
Hüseyin ve Uğur sizde geçmiş olsun...

İnşallah abi . Teşekkürler :)

BÜYÜKSÜN İZMİR :eyv , sonunda buluşmanın kralını yaptınız helal olsun size artık devamı gelir ...

Teşekkürler abi . Devamı gelicek coming soon :D

İzmire yakışan görüntüler,hepinizin ayaklarına sağlık.
Geçmiş Olsun Uğur...

Teşekkürle abi . Ayrıca kendi adıma da teşekkür ederim gelen sesi ciddiye alıp hemen sağa çekmesem otobanda uçan kangoo izlerdi herkez :D

otobana cıkan basıo arkdas bi sakin gidelim yolda giderkende 2 kare foto cekilirz diyen yok...:D bütün forumun İzmir bulusmasını bekledgi anasayfamızdan belli oluyor :eyv

hehehehe İlk otoban a çıkarken gelmekten vazgeçtin sandım ramazan hehehehe Ben melih e dedim roket kullanmak istermisin diye dinlemedi :D Bu arada arabanı çok beğendim bidahaki buluşmada yine elinden alıcam hehe Ayaklarına sağlık kardeşim fotolar içinde ayrıyetten teşekkür ederim :)

hahaha otobana cıkan gazlamıs herhalde bızde cesme otobanında bıraz gazladık bı ara 180 185 lerı gordk kangooda :D sımdıde calısmıyo pompa dayanamadı herhalde arıza lambasını yaktı ıns hallederız sorunu fazla masraf acmadan :)

Yak o arabayı sen :D umarım fazla bişey çıkartmaz. 170 le melih e saplamıştım lastik patladı sağa geçtim durdum melih gidiyo ramazan geride olmasa otobanda kalıcam ,adam arkasına bakmaya bile tenezzül etmiyo :D

Çok güzel bir buluşma oldu.
Ben fazla duramadım gerçi iş yerinden bir arkadaşımın 17:15 de nikahınada yetişmek zorundaydım.
Nikah saati ile buluşma saati o kadar yakın olduki her iki tarafa yetişmek için inanın iki ayağım bir papuca girdi resmen. Nikaha ramak kala yetiştim.
Ama sizleride görmek beni çok mutlu etti. Dünkü koşuşturmama değdi. Devamını fazla uzatmadan bir daha yapalım arkadaşlar, kalın sağlıcakla........

Gelmen ve düşünmen yeter abi ,ayaklarınıza sağlık.

Maşallah Muhabbetiniz daim olsun
Lastik patlaması kötü olmuş
Allah korusun

İnşallah abi. Takmasam yola devam etsem daha kötü olurdu abi lastikle kurtardık allahtan.

ayaklarınıza sağlık :eyv

Eyv. Teşekkürler

Ayaklariniza saglik beyler :)

Eyv. :)

​güzel buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık

Teşekkürler:)

güzel bir buluşma olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık...

İlk büyük buluşmayı gerçekleştirdik daya büyüğünüde yapıcaz ilerde

güzel bir buluşma olmuş .. ALlah beterinden korusun ;) geçmiş olsun ..

sakin sakin giderken 4 kişi bi baktım tek basıma kalmısım otobana cıkınca :D dedim bunlar beni istemio herlde kayboldular hehe yoksa hepinizden önce giderdim gaziemire :P vala ucuz yırttın ha ugur önümde uçan bi kango görcektim nerdeyse hehe

güzel bir buluşma olmuş .. ALlah beterinden korusun ;) geçmiş olsun ..

Eyv . Teşekkürler :)

sakin sakin giderken 4 kişi bi baktım tek basıma kalmısım otobana cıkınca :D dedim bunlar beni istemio herlde kayboldular hehe yoksa hepinizden önce giderdim gaziemire :P vala ucuz yırttın ha ugur önümde uçan bi kango görcektim nerdeyse hehe

hehehehe Fenamı işte foto çekerdin kangoo böyle uçar diye :D

abilerim, kardeşlerim gelen herkesin ayaklarına sağlık, muhabbet de epey iyiydi, ben çok keyif aldım:)
şerif abi bu buluşmada erken ayrıldı ama bir dahakine hemen kaçmak yok...
ihsan abinin oğlan maaşallah tam bir canavar, yolda gelirken nasıl da gaz veriyormuş; "hadi baba, hadi baba, bas baba..." o da ilerde sıkı bir araba meraklısı olucak, şimdiden belli,
melih,uğur, ozan kardeşlerim ayaklarınıza sağlık iyi ki tanıştık, uğur bu arada ALLAH korumuş, geçmiş olsun kardeşim
ramazan fotolar için çok çok teşekkürler,
hüseyin kardeşimiz de gelmişti, erken ayrıldı,geçmiş olsun hüseyin araç için...
ve diğer abimiz-symbol sahibi gaziemirli, ayağına sağlık,
en kısa zamanda daha iyi buluşmalara imza atmak dileğiyle:)

herşey cok güzeldi herkese tekrardan teşekkürler :eyv

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kalmak isterdim ama kalamadım fazla aranızda tekrardan k bakmayın bidahakı sefere inş :)

arabaya daha demin baktım pompa buyuk ihtimal sizlere ömür olmus ayarlıcaz artık bi şekilde olcağı varmıs bigün bırakcaktı dün bıraktı bi anda oldu zaten

Son düzenleme:
Hoş bir buluşma olmuş :)

Geri