22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Aykut Bey benimde adımı yazabilirsiniz.
Bu arada aracı olmayanlar ulaşımı nasıl sağlayacak?

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Forum Bornova İKEA otopark'a 09:00 da gelme ihtimaliniz var mı?

Aracı olmayanlar için yukarıda da yazdığım gibi Forum Bornova İKEA otoparkın'da 09:00'da olabilirseniz buradan araçlarımız ile sizlerinde ulaşımınızı sağlayabiliriz.:eyv

Tugay TAN+1(Adnan SİM) olarak Bodrum'dan katılıcam kısmet olursa,Bu arada ıstanbuldan gelenlerden bı rıcam olucak Stıcker ve sanırım Rfc nın anahtarlıgı varmıs sanırım (anahtarlıgın ucretı ne ıse aldıgım kısıye taktim ederım) sıparıs verebılme ımkanım var mı ?

Son düzenleme:
Tugay TAN+1(Adnan SİM) olarak Bodrum'dan katılıcam kısmet olursa,Bu arada ıstanbuldan gelenlerden bı rıcam olucak Stıcker ve sanırım Rfc nın anahtarlıgı varmıs sanırım (anahtarlıgın ucretı ne ıse aldıgım kısıye taktim ederım) sıparıs verebılme ımkanım var mı ?

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Adınızı listeye ilave ediyorum .
:eyv Sticker anahtarlık ve ruhsat kapını hediyemiz olarak size organizasyon günü takdim ederiz.

Benide listeye ilave edermisiniz kısmetse ordayım. Umarım çok güzel bir gün olur.. (Çağlayan Demiran +1)

Benide listeye ilave edermisiniz kısmetse ordayım. Umarım çok güzel bir gün olur.. (Çağlayan Demiran +1)

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Adınızı listeye 2 kişi gelecek şekilde işledim.
:eyv

22 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye renault sevenlerin ortak platformu RFC'ın İzmir kahvaltı organizasyonuna katılımlarınızı bekliyoruz..:eyv

Güncel diyelim mi?

Geri