22 Şubat 2015 RFC İzmir kahvaltı organizasyonu

Kahvaltı organizasyonumuz ile ilgili olarak son gelişmeleri size aktarmak istiyorum. Sizinde bildiğiniz gibi kahvaltımız serpe kahvaltı ve kişi başı 15.-TL.dır. Asmalı restaurant mekan sahibi ile dün yaptığım görüşme ile kişi başı fiyatında indirim talep ettim. İndirimin onları kurtamayacağını verecekleri hizmetten ve servisten kesinlikle memnun kalacağımızı belirtti ve serpme olarak göze ve mideye hitap edecek bir kahvaltı sunacaklarını dile getirdi. Ben indirim konusunda ısrar edince bize özel olarak 13.-TL. serpme kahvaltı dışında extra olan ve 4 kişilik bir masaya gelen sağanda suçuklu yumurtayı "4 kişilik" bize serpme konseptinin içinde sunmayı teklif etti. 4 Kişi ve 8 kişi olarak oturulacak olan kahvaltı masalarında 4 kişi için bir adet sağanda suçuklu yumurta, 8 kişilik masalara iki adet sağanda suçuklu yumurtayı bizlere üçretsiz sunacaklarının teyidini aldım.

Kahvaltı fiyatımız kişi başı 15.-TL. olup içinde 4 kişilik masa için 1 adet 8 kişilik masa içinde 2 adet sağanda suçuklu yumurta bu fiyata dahil edilmiştir. Extra olarak sağanda suçuklu yumurtaya kimse para ödemeyecektir. Kahvaltı üçretleri masada Asmalı Restaurant personeli tarafından topanacaktır.

Ayrıca medya ile yaptığım görüşmeler neticesinde Oto Haber ve Otomobilim oto web dergilerinde, organizasyonumuzun fotoğraf ve makalesini gönderdiğimizde dergilerinde yayınlanabileceklerinin sözünü aldım.

Şimdilik bu kadar bizi takip etmeye devam edin. Kararsızsanız bu haberle kararsızlığınıza karar olabilirsek ne mutlu bize. Arkadaşlık, dostluk adına güzel bir güne hadi hep beraber..

Fiyatlar tavan yapmış yine aykut abi :)) konumuz az bir zaman kaldığından günceldir :eyv

Maşukiye'de hizmet çok güzeldi. Çay bol olsun abi, gerısı önemli değil .

Maşukiye'de hizmet çok güzeldi. Çay bol olsun abi, gerısı önemli değil .
Masukiyede çay gelene kadar kahvaltı bitmişti neredeyse, 2.çaylar da 1.si gibi geç gelirse diye su bardaklarına doldurdu bazı uyanıklar, demlikler daha yarı yolda bitti tabi..

Aykut abi benim arac hararet yapti conta yakti suan icin tamirde insallah pazar gunune yetisir.yetismezse esimin arabasiyla gelebilirmiyiz.lada niva ile

Masukiyede çay gelene kadar kahvaltı bitmişti neredeyse, 2.çaylar da 1.si gibi geç gelirse diye su bardaklarına doldurdu bazı uyanıklar, demlikler daha yarı yolda bitti tabi..

Bizim masada iyi hizmet vardı .

Aykut abi benim arac hararet yapti conta yakti suan icin tamirde insallah pazar gunune yetisir.yetismezse esimin arabasiyla gelebilirmiyiz.lada niva ile

Geçmiş olsun, siz gelin bize yeter araba, model önemli değil. Arkadaşlık, dostluk adına bir organizasyon bizim organizasyonumuz.:eyv

Karlı ve soğuk bir güncel istanbul sabahından :bant

Pazar günü hava güzel görünüyor, inşallah yollarda açık olur ve rahat geliriz İzmir'e...

attachment.php

:( çok istedim hazırlık yaptım arkadaş buldum ama kısmet değilmiş. Gelemeyeceğim. RFC ailesi adına muhteşem bir gün olmasını diliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri