22 Mart RFC Yalova Kahvaltı Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eşim,5 aylık Kızım ve 2 arkadaşımla birlikte inşlh bende oradayım kardeşim. en az 3 yada 4 yazalım bana ;) İlk kez katılmak nasip olacak inşlh :eyv

Katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Listeye adınızı ilave ettim. Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. İlk kez katılıyorsunuz, dikkat edin çok kötü alışkanlık yapıyor RFC'ın bu organizasyonları.:eyv

Katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Listeye adınızı ilave ettim. Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. İlk kez katılıyorsunuz, dikkat edin çok kötü alışkanlık yapıyor RFC'ın bu organizasyonları.:eyv
Abi benim için çok büyük bir gurur ve mutluluk birlikte olmak. Bundan önceki organizasyonlara gelemedim iş gereği birde çocuk cok küçüktü. Hoş şimdide küçük ama olsun alışsın şimdiden daha çok katılcaz hayırlısıyla :eyv

Güncel olsun dostlar haydi Yalova'ya

Nöbete devam. Bu meşale sönmeyecek 22 Mart'a kadar..:bayrak

beyler katilmayan gene cook sey kaybeder haydi bakalim

Dostlar İstanbul tarafından gelenler için buluşma noktası Yalova Özdilek Avm otoparkı olacak :eyv

Dostlar İstanbul tarafından gelenler için buluşma noktası Yalova Özdilek Avm otoparkı olacak :eyv

Bu detayı İstanbul veya çevre il ve ilçelerden tek gelecekler için konu başlığındaki metine ve facebook sayfasındaki etkinlik açıklamasına ilave edebilirmisin Savaşım..:eyv

istanbul'dan katilacak olan arkadaslarimiz ile ortsk bir saatte mehmetcik vakfi opette bulusup birlikte gelicez o konu tam liste belirlendigin de programlanacak dostlar hep birlikte ozdilekte oluruz insallah

istanbul'dan katilacak olan arkadaslarimiz ile ortsk bir saatte mehmetcik vakfi opette bulusup birlikte gelicez o konu tam liste belirlendigin de programlanacak dostlar hep birlikte ozdilekte oluruz insallah
Karadan mı yoksa feribotla mı gideceğiz bu konuda bir fikir var mı? Benim ki feribotları pek sevmiyor :) inmesi binmesi sıkıntı oluyor :)

Son düzenleme:
Geri