22 Mart RFC Yalova Kahvaltı Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

[TD="width: 75"]2015-03-21[/TD]
[TD="width: 70"]Cumartesi[/TD]
[TD="width: 70"] 28.webp [/TD]
[TD="width: 170"]
trans.gif
Karla Karışık Yağmur​
[/TD]
[TD="width: 45"] 4°C[/TD]
[TD="width: 45"] 1°C[/TD]

[TD="width: 475, colspan: 6"]
havagreypixel.gif
[/TD]

[TD="width: 75"]2015-03-22[/TD]
[TD="width: 70"]Pazar[/TD]
[TD="width: 70"] 2.webp [/TD]
trans.gif
Az Bulutlu​
[/TD]
[TD="width: 45"] 11°C[/TD]
[TD="width: 45"] 7°C[/TD]

[TD="width: 475, colspan: 6"]
havagreypixel.gif
[/TD]

[TD="width: 75"]2015-03-23[/TD]
[TD="width: 70"]Pazartesi[/TD]
[TD="width: 70"] 19.webp [/TD]
trans.gif
Yağmurlu​
[/TD]
[TD="width: 45"] 8°C[/TD]
[TD="width: 45"] 5°C[/TD]

Allahım dostluk, arkadaşlık adına yapacağımız etkinliğinin havasını bile güzel yapacak. Şükürler olsun.:eyv

Heyecan var heyecaaaannn İstanbul hazır 12 3

fotoları bekliyoruz abim kazasız belasız gidip gelmeniz dileğiyle iyi eğlenceler:eyv

Az önce üzücü bir haber aldım, Talha Sabri Nizamoğlu arkadaşımız Edremitten bizlere katılacaktı, Annenesinin vefatı nedeniyle Antalya'ya gitmişler. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, cennet mekanı olsun. Nur içinde yatsın.

Az önce üzücü bir haber aldım, Talha Sabri Nizamoğlu arkadaşımız Edremitten bizlere katılacaktı, Annenesinin vefatı nedeniyle Antalya'ya gitmişler. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, cennet mekanı olsun. Nur içinde yatsın.
Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

14:00 günceli..:bayrak

Allah rahmet eylesin :(

Geri