22.02.2015 RFC İzmir Kahvaltısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yolavada feribot beklemekteyim .

Son düzenleme:
Harika organizasyon oldu katılan herkesin ayaklarına sağlık bende an itibariyle eve vardım be direksiyonu Karahan abime teslim ettim onlarda istanbula doğru yola çıktılar

Geçmiş olsun Savaşım, direksiyonuna sağlık. Onca yolu yorgunluğu hiçe sayarak bizlerle birlikte olmak için geldin, sonsuz teşekkürler.:eyv

Çok güzel bir buluşma oldu gelenlerin ayaklarına sağlık istanbuldan gelenler için zor oldu ama değdi abilerimle özlem giderdik inşallah Bir dahaki sefere daha güzelini yaparız

Katılan herkesin ayaklarına sağlık. İstanbul'dan gelen misafirlerimiz sağ salim varırlar inşallah

Güzeldi yaw vakit çabuk geçti.Aykut abi iyi oldu tekrar teşekkürler.

İnanlar Renaultun anahtarlık ve ruhsat kılıfı için teşekkürler hemen taktım şık oldu.

Bunları ve stickerları bize ulaştıran İstanbul ekibinide teşekkürler stickerlandık.Ama şu renault sport kareleri olan sticker daha güzeldi.

Bu buluşmayı ısınma kabul edelim :eyv

Saat 21.00 de evdeydim, sağ salim geldik çok şükür, herkese tekrar teşekkür ederim...:eyv

mukemmel bir gune imza atan bizlere bu guzel gunu hazirlayan Sayin buyugumuz Aykut abimize sonsuz tesekkurler.. Bu mukemmel gunde bizleri yanliz birakmayan tum dostlarimiza cani gonulden tum RFC yonetimi adina tesekkurlerimi iletiyorum mukemmeldiniz hersey icin tesekkurler..

34AJ5728 sefer sayili seyahatimizde tasitimiza kaptanlik yapan Mustafa Usta Murat Karahan ve Savas Sen e de ayrica tesekkurlerimi iletiyorum.. Beyler sizlerle jupiterden marsa edirne den kars a giderim ama Savas anayoldan cikmaz ise :))) hepinizi sevoiyorum a.a.s.b.s.lar :)))

ama sosisler soguktu yaaaw :( hatta Mustafa abim olmasa sosi soguk bile yiyemeyecektik :(( ;))))

Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki sevmişim sizleri. Bir sonra ki organizasyonu şimdiden dört gözle bekliyorum. :eyv

Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür eder ctesi 7 den beri ayakta olan bedenimi yakıt ihmali için hangara çekerken karahan hava yollarını seçen usta, burak ve savaş a teşekkür ederim :))

Ayaklariniza Sağlik Yine Göstermiş Olduk RFC Farkini :eyv :eyv

Geri