Tomurcuk Otogaz BURSAbursadan yada eskişehirden yardım edecek kimse yokmu günceli ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tomurcuk Otogaz BURSAbursadan yada eskişehirden yardım edecek kimse yokmu günceli ?
Tomurcuk Otogaz BURSA
Umarım bir usta bulurum, yoksa iflas edeceğimbursadan yada eskişehirden yardım edecek kimse yokmu günceli ?
Renault servislerinde de R21'den anlayan söylediğiniz gibi bir usta bulmak yada söylediğiniz gibi usta varsa da ilgilenecek birini bulmak pek mümkün olmuyor doğrusu ... Klasik cevap; "yakar abi sonuçta 2000 motor bunlar". Ama diğer kullanan arkadaşlardan aldığım tüketim değerleri hiçte öyle değil.Hiç Renault Servisine gittiniz mi ? Bence bu arabayı eski bir cotech tamir eder .
R-21 gibi arabaya dedikleri laf mı .. Diğer insanlara sormayın çünkü çoğu yalan söylüyor . Şu yakıt fiyatlarıyla yakıt yakmayan araba mı var ?Renault servislerinde de R21'den anlayan söylediğiniz gibi bir usta bulmak yada söylediğiniz gibi usta varsa da ilgilenecek birini bulmak pek mümkün olmuyor doğrusu ... Klasik cevap; "yakar abi sonuçta 2000 motor bunlar". Ama diğer kullanan arkadaşlardan aldığım tüketim değerleri hiçte öyle değil.
İlgin için teşekkür ediyorum. Yolum düşmese de düşüreceğim sanırım.hocam özelden tel numaramı yolluyorum sana ankaraya yolun düşerse beni ara sorununu burda çözelim
İlgin için teşekkür ediyorum. Yolum düşmese de düşüreceğim sanırım.