21 concorde yakış artışı yardım

bursadan yada eskişehirden yardım edecek kimse yokmu günceli ?
Tomurcuk Otogaz BURSA

Hiç Renault Servisine gittiniz mi ? Bence bu arabayı eski bir cotech tamir eder .

Hiç Renault Servisine gittiniz mi ? Bence bu arabayı eski bir cotech tamir eder .
Renault servislerinde de R21'den anlayan söylediğiniz gibi bir usta bulmak yada söylediğiniz gibi usta varsa da ilgilenecek birini bulmak pek mümkün olmuyor doğrusu ... Klasik cevap; "yakar abi sonuçta 2000 motor bunlar". Ama diğer kullanan arkadaşlardan aldığım tüketim değerleri hiçte öyle değil.

hocam özelden tel numaramı yolluyorum sana ankaraya yolun düşerse beni ara sorununu burda çözelim :eyv

Renault servislerinde de R21'den anlayan söylediğiniz gibi bir usta bulmak yada söylediğiniz gibi usta varsa da ilgilenecek birini bulmak pek mümkün olmuyor doğrusu ... Klasik cevap; "yakar abi sonuçta 2000 motor bunlar". Ama diğer kullanan arkadaşlardan aldığım tüketim değerleri hiçte öyle değil.
R-21 gibi arabaya dedikleri laf mı :( .. Diğer insanlara sormayın çünkü çoğu yalan söylüyor . Şu yakıt fiyatlarıyla yakıt yakmayan araba mı var ?
Fabrika değerlerinden 1 kaç itre fazla yakar yaksa yaksa .
R-21 Concorde motorlarına hiç yaklaşamadım hiç bir bilgim yok . Olsa da keşke yardımcı olsam .

lpg de kaçak olma ihitimali olabilir. önce kaçak varmı bence ona baktır. en azından kaçak olmadığı için güven verir. çünkü lpg beyni diye tabir ettiğimiz. döküm parçaların contalarından kaçırma yapabiliyor. çok ciddi şekilde etkiler. kayınpederin şahinde başıma geldiği için biliyorum. ayrıca lpg beyni uzun süreden beri kullanılıyorsa mesela 3-5 yıl gibi düşünmeden değiştirebilirsiniz. araçta çok manyak fark ediyor. aracın hava girişlerini kapatmanızı tavsiye etmem. enjeksiyonlu olduğu için her zaman bana ters gelmiştir. normal tüp takılı olsa bile bırakın motor temiz hava alsın. benim 1.4i de ben girişlerin ikiside açık. işe gelip gidiyorum. 2300 deviri geçmiyorum. 15 tl gaz ile 90 km rahatlıkla deviriyorum. fazlası varda nazar olcak diye söylemiyorum. denizlide gaz konusunda yardıma ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.

İlgin için teşekkür ediyorum. Yolum düşmese de düşüreceğim sanırım.

beklerim :eyv

Geri