2024 Lgu harita birada

Cihazın medianav evo. İlk önce forumdan 9.1.3 sürümü indir yükle. Sonra yine forumdan 2018 Q4 haritayı yükle daha sonra takipte kal 2024 haritayı yukliycem. Paylaşacağım haritayı yükledikten sonra cihazın güncellenmiş olacak.
Dediklerinizi yaptım hatt 2023 harita buldum lakin cihazda gps anteni yok onu da yakın zamanda halledecem :)

9.1.3 İçin Olan Versiyonu Ne Zaman Gelecek Gencosman Kardeşim ? Bayram geliyor, yola çıkmadan yetişmez mi??

• Beğen
Tepkiler: canefe53
Gençosman kardeşim bayram önü gerekli olacak medianow evo 9.1.3 için yayınlarsanız dua ederiz. Hayırlı ramazanlar.

Arkadaşlar merhabalar,
Kusura bakmayın uzun bir aradan sonra tekrar buradayım hepiniz 2024 haritayı bekliyorsunuz biliyorum. Öncelikle medianav kullanıcıları için hem basarsoft hem de here haritayı paylaşıyorum. Medianav kullanan arkadaşlar her iki haritayı da yükleyip sonuçları buradan.paylasirlarsa daha sonra medianav Evo lar içinde paylasabilirim..

Arkadaşlar lütfen her iki haritayı da yükleyip yüklenip yuklenmedigi hakkındaki sonuçları bildirmeniz çok önemli.

2024 basarsoft

2024 here
Selamın aleyküm Abi indiricem ama dosya bulunamadı diyor

Arkadaşlar merhabalar,
Kusura bakmayın uzun bir aradan sonra tekrar buradayım hepiniz 2024 haritayı bekliyorsunuz biliyorum. Öncelikle medianav kullanıcıları için hem basarsoft hem de here haritayı paylaşıyorum. Medianav kullanan arkadaşlar her iki haritayı da yükleyip sonuçları buradan.paylasirlarsa daha sonra medianav Evo lar içinde paylasabilirim..

Arkadaşlar lütfen her iki haritayı da yükleyip yüklenip yuklenmedigi hakkındaki sonuçları bildirmeniz çok önemli.

2024 basarsoft

2024 here
Selamın aleyküm Abi indiricem ama dosya bulunamadı diyor
Medianav olan arkadaşlar linkler güncellendi iki ayrı harita yükleyenler hangi harita yükleniyorsa geri dönüş yapıp bildirirlerse Evo kullanıcıları içinde harita yukleyebilecegim buyrun link:

şimdi indiriyorum gün içinde dönüş yaparım

Gençosman1453 kardeşim daha önceden medinav kullanıcıları paylaştığınız haritayı indirip, dememişler ve olumlu rapor etmislerdi. Zannedersem gormediniz

Geri