2024 Lgu harita birada

gencosman1453

Kayıtlı Üye
16-Bursa
Arkadaşlar merhabalar,
Kusura bakmayın uzun bir aradan sonra tekrar buradayım hepiniz 2024 haritayı bekliyorsunuz biliyorum. Öncelikle medianav kullanıcıları için hem basarsoft hem de here haritayı paylaşıyorum. Medianav kullanan arkadaşlar her iki haritayı da yükleyip sonuçları buradan.paylasirlarsa daha sonra medianav Evo lar içinde paylasabilirim..

Arkadaşlar lütfen her iki haritayı da yükleyip yüklenip yuklenmedigi hakkındaki sonuçları bildirmeniz çok önemli.

2024 basarsoft

2024 here

Merhaba üstad iyi günler benim multimediam media nav evo 9.1.3 için harita güncellemesi için hangi haritayı indirmeliyim bir de güncellemeyi paylaştığınız dosyayı direkt flasha kopyalayıp multimediaya takınca kendisi güncelliyor mu

Senin cihazın Evo. Paylaştığım dosyalar ilk versiyon cihazlar icin. sana uygun değil. Sağolsun indiren arkadaşlar yüklenip yüklenmediğini paylaşıp bildirmedikleri için dosya olusturamıyorum. Çok mu zor şuraya iki satır yazı yazmak. Evo cihazlar için de lgu formatında oluşturup paylaşacaktim ama anlaşılan o ki herkes işini gördüğüne bakıyor. O zaman kimse kusura bakmasın bende artık vakit ayırıp paylaşmayacağım.

Geri