arabanın her yeri kronik rahatsızlıkla dolu. kasapta üretmişler resmen. sömürgeci zihniyetin ürünleri bunlar, kanırta kanırta satıyorlar, ne tüketici hakem heyeti ne ticaret bakanlığı, ne de mahkemler; hiç birisinin umrunda da değil. hakkını aramaya kalk yedi dereden su getirtirler ama yine sonuca ulaşamazsın. kendi ülkelerinde yani fransada bu kadar üretim hatası olan bir arabayı satabilirler mi? ama konu Türkiye olunca, Türk olunca işbirlikçileri ile beraber düdüklemeye devam ederler. 60-70 yıldır renault veya fiat grubu montajı yapan firmalar bu ülkenin vatandaşlarına gazya tenekesi satmayı matah iş yaptık diye ulusumuza yutturmaya çalıştılar. ancak sonuç ortada, kepazelik ortada. diyeceksiniz ki sendeki sorun ne? şöyle ki; '' 1-vites geçişlerinde ki ses, 2-trim sesleri, 3-direksiyon milinin kasislerde vuruntu yapmasına bağlı metal sesi, 4-hatalı boya, 5-yolcu hava yastığı üzerinin dalgalı olaması yani çukurluk ve tümsekli olması(bayiden sıfırların hepsine baktım, sadece ıconlar düzgündü, belki oda istisnaydı) 6-aldıktan 3 ay sonra kadranın bozulması, 7-bagajın su alması, v.b bunlar üretim hatası arkadaşlar ve bizi habire kekliyorlar. benim önerim ilgili firmalar bu ülkede araba üretmeyi bırakıp gitsinler. kendi paramızla rezil olduğumuz yeter artık. aracım 1.3 tce 2020 manuel.