2020 clio 1.3 tce şanzıman yağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracım clio 5 2020 model 1.3 tce edc şanzıman islak kavrama fabrika çıkış hangi yağ kullanılıyor bilginiz varmı yada siz naptiniz sorunu cozebildinizmi

Ben sorunu çözdüm aslında yanlışlıkla başladığım yolda aşırı derecede araştırma yaparak yol aldım eklediğim resimlerde renault yazan servisin verdiği yağ motul ve lıquı moly ustamın ve benim araştırdığım yağ tipleri bu resimleri ustaya gösterin olmaz dicektir lakin içeriğinde bizim şanzıman tipine uygun kod geçiyor ve uygun olduğu anlamına geliyor ben bu sefer renault tercih ettim oda mecburiyetten diğerleri kargo ile gelicekti bekliyecek vaktim yoktu bir sonraki değişimde benim tercihim lıquı moly olacaktır

Ekli dosyalar

• IMG_4060.webp
    IMG_4060.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4059.webp
    IMG_4059.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_4061.webp
    IMG_4061.webp
    15 KB · Görüntüleme: 7
Ben sorunu çözdüm aslında yanlışlıkla başladığım yolda aşırı derecede araştırma yaparak yol aldım eklediğim resimlerde renault yazan servisin verdiği yağ motul ve lıquı moly ustamın ve benim araştırdığım yağ tipleri bu resimleri ustaya gösterin olmaz dicektir lakin içeriğinde bizim şanzıman tipine uygun kod geçiyor ve uygun olduğu anlamına geliyor ben bu sefer renault tercih ettim oda mecburiyetten diğerleri kargo ile gelicekti bekliyecek vaktim yoktu bir sonraki değişimde benim tercihim lıquı moly olacaktır

Anladım çok teşekkür ediyorum ilgi duyup cevap verdiğiniz için hayırlı bayramlar olsun

kod dw5 bu arada onu yazmamışım teşekkürler sizde iyi bayramlar yardımcı olduysam ne mutlu bana

• Beğen
Tepkiler: ismail7106
Her edc şanzıman aynı yağ koyulacak diye bir kayıde yok eğer 2020 model 1.3 tce 96kw olan modele paylaşılan videodaki yağı koyarsanız kendinize yeni şanzıman hayırlı olsun dersiniz ben çok araştırdım konuyu bizim araçlarda bu tip yağ kart yakmaya kadar gidiyor yalan yanlış bilgiler paylaşıp insanları yanıltmayalım lütfen
Kardeşim niyetim yalan yanlış bilgi paylaşmak değil çözüme ulaştırmaktı, video ise nasıl dolacağına dair daha önceden izlediğim video idi, siz videoya odaklandınız. Motul DCTF high torque sizin araca uygundur. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Siz problemi çözmüşsünüz, kolay gelsin...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157814276 (buradan da motul high torque ile bilgilere sahip olabilirsiniz)

Dostum ben motul koyulmaz demedim senin paylaştığın yağda dw5 kod var mı? ben ona bakarım ben 3 tip farklı marka yağ paylaştım lıquı moly,motul,renault olarak. Bakıyorum senin videodaki yağa dw5 kod göremedim varsa bana atarmısın bende aydınlanmış olayım

Kardeşim niyetim yalan yanlış bilgi paylaşmak değil çözüme ulaştırmaktı, video ise nasıl dolacağına dair daha önceden izlediğim video idi, siz videoya odaklandınız. Motul DCTF high torque sizin araca uygundur. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Siz problemi çözmüşsünüz, kolay gelsin...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157814276 (buradan da motul high torque ile bilgilere sahip olabilirsiniz)
Videoda paylasilan yağı koyarsanız şanzıman hayırlı olsun demişsiniz videodaki motul dctf degilmi yanlisim varsa düzeltin

size göre iki yağ aynı ozaman ?

Ekli dosyalar

• IMG_4059.webp
    IMG_4059.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4058.webp
    IMG_4058.webp
    14.6 KB · Görüntüleme: 3
Geri