Aracım clio 5 2020 model 1.3 tce edc şanzıman islak kavrama fabrika çıkış hangi yağ kullanılıyor bilginiz varmı yada siz naptiniz sorunu cozebildinizmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sorunu çözdüm aslında yanlışlıkla başladığım yolda aşırı derecede araştırma yaparak yol aldım eklediğim resimlerde renault yazan servisin verdiği yağ motul ve lıquı moly ustamın ve benim araştırdığım yağ tipleri bu resimleri ustaya gösterin olmaz dicektir lakin içeriğinde bizim şanzıman tipine uygun kod geçiyor ve uygun olduğu anlamına geliyor ben bu sefer renault tercih ettim oda mecburiyetten diğerleri kargo ile gelicekti bekliyecek vaktim yoktu bir sonraki değişimde benim tercihim lıquı moly olacaktır
Kardeşim niyetim yalan yanlış bilgi paylaşmak değil çözüme ulaştırmaktı, video ise nasıl dolacağına dair daha önceden izlediğim video idi, siz videoya odaklandınız. Motul DCTF high torque sizin araca uygundur. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Siz problemi çözmüşsünüz, kolay gelsin...Her edc şanzıman aynı yağ koyulacak diye bir kayıde yok eğer 2020 model 1.3 tce 96kw olan modele paylaşılan videodaki yağı koyarsanız kendinize yeni şanzıman hayırlı olsun dersiniz ben çok araştırdım konuyu bizim araçlarda bu tip yağ kart yakmaya kadar gidiyor yalan yanlış bilgiler paylaşıp insanları yanıltmayalım lütfen
Videoda paylasilan yağı koyarsanız şanzıman hayırlı olsun demişsiniz videodaki motul dctf degilmi yanlisim varsa düzeltinKardeşim niyetim yalan yanlış bilgi paylaşmak değil çözüme ulaştırmaktı, video ise nasıl dolacağına dair daha önceden izlediğim video idi, siz videoya odaklandınız. Motul DCTF high torque sizin araca uygundur. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Siz problemi çözmüşsünüz, kolay gelsin...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157814276 (buradan da motul high torque ile bilgilere sahip olabilirsiniz)