Evet arkadaşlar lafı çok uzatmadan olaya geçelim. Aylardır üzerinde çok konuşulan
R-Link 2 güncellemesi sonunda çözülmüştür. Bu konuda desteğini esirgemeyen Mehmet İPEK adlı arkadaşımıza
teşekkür ediyorum. İşlem için 2 adet USB ihtiyaç var. Birinci USB'de 3.3.16 güncellemesi, diğer USB'de
R-link Developer modu aktif etmek için. Toplamda 2 adet dosya var.
2.2.xx olan R-link 3.3.16 ya yükseliyor ve yaklaşık 7-8 dk sürmekte.
Tüm bu işlemleri yapmak sizin sorumluluğunuzda. Eğer gerekli bilginiz yoksa riske girmeyiniz.
GÜNCELLEME
Aşağıdaki linkten dosyayı indiriyoruz. Boş USB'ye atıyoruz. ZİP arşivinin şifresi gill_ro.
USB'yi arabaya takarken kapı açık olsun ve işlem boyunca kapatmayınız. Aracı asla çalıştırmayınız ve dokunmayınız.
Kurulum çıkınca EVET diyip bekleyiniz. Birkaç kez arka arkaya siyah ekran gelip açılıp kapanacak ve sarı renk yazılım
kurulucak. İşlem bittikten sonra sisteminiz 3.3.16 olacak. Abartıldığı gibi saatlerce sürecek bir işlem olmadığını
göreceksiniz. Bu dosya hiç bir reno servisinde yok.
DOSYAYI INDIR (DESCARCA Yazan yeşil button)
ANDROID AUTO ve CARPLAY AKTİF ETME (GELİŞTİRİCİ MOD)
İkinci USB'yi işlem bittikten sonra takınız. Sırasıyla şu işlemleri yapınız ekranda.
VİDEO İZLE
DOSYAYI INDIR
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR. Ben kurdum ve sorunsuz çalışmakta.
R-Link 2 güncellemesi sonunda çözülmüştür. Bu konuda desteğini esirgemeyen Mehmet İPEK adlı arkadaşımıza
teşekkür ediyorum. İşlem için 2 adet USB ihtiyaç var. Birinci USB'de 3.3.16 güncellemesi, diğer USB'de
R-link Developer modu aktif etmek için. Toplamda 2 adet dosya var.
2.2.xx olan R-link 3.3.16 ya yükseliyor ve yaklaşık 7-8 dk sürmekte.
Tüm bu işlemleri yapmak sizin sorumluluğunuzda. Eğer gerekli bilginiz yoksa riske girmeyiniz.
GÜNCELLEME
Aşağıdaki linkten dosyayı indiriyoruz. Boş USB'ye atıyoruz. ZİP arşivinin şifresi gill_ro.
USB'yi arabaya takarken kapı açık olsun ve işlem boyunca kapatmayınız. Aracı asla çalıştırmayınız ve dokunmayınız.
Kurulum çıkınca EVET diyip bekleyiniz. Birkaç kez arka arkaya siyah ekran gelip açılıp kapanacak ve sarı renk yazılım
kurulucak. İşlem bittikten sonra sisteminiz 3.3.16 olacak. Abartıldığı gibi saatlerce sürecek bir işlem olmadığını
göreceksiniz. Bu dosya hiç bir reno servisinde yok.
DOSYAYI INDIR (DESCARCA Yazan yeşil button)
ANDROID AUTO ve CARPLAY AKTİF ETME (GELİŞTİRİCİ MOD)
İkinci USB'yi işlem bittikten sonra takınız. Sırasıyla şu işlemleri yapınız ekranda.
VİDEO İZLE
DOSYAYI INDIR
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR. Ben kurdum ve sorunsuz çalışmakta.