2017 Temmuz Harita Güncellemesi (videolu)

Ulaş arkadaşımın niyeti gerçekten de insanlara yardımcı olmaktır.Forum yönetiminin de kendine göre sıkıntıları vardır mutlaka...Burada önemli olan birbirimize iyi niyet çerçevesinde yardımcı olabilmektir. Selamlar, sevgiler.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Ustam benim navigasyon pasif nasıl yapabilirim

Ustam media nav navigasyon pasif nasıl yapabilirim

Ustam benim navigasyon pasif nasıl yapabilirim

İstanbulda’ki Ulaş isimli bir arkadaşım sayesinde çok cüzzi bir miktara 69 euroluk harita güncellemesini bu sabah yaptım. Haritam artık Temmuz 2017 güncellemesi oldu. Yollar, kavşaklar, hız limitleri, tedeslerin yerleri hepsi güncel oldu. Hem yükleme aşamasını hemde detayları video olarak yükledim. Umarım sizlere fikir olur..

<strong><a href="https://youtu.be/dzOPvssYRiM" target="_blank" rel="nofollow">
Benim navigasyon pasif açılmıyor yardım edebilirmisin

İstanbulda’ki Ulaş isimli bir arkadaşım sayesinde çok cüzzi bir miktara 69 euroluk harita güncellemesini bu sabah yaptım. Haritam artık Temmuz 2017 güncellemesi oldu. Yollar, kavşaklar, hız limitleri, tedeslerin yerleri hepsi güncel oldu. Hem yükleme aşamasını hemde detayları video olarak yükledim. Umarım sizlere fikir olur..

<strong><a href="https://youtu.be/dzOPvssYRiM" target="_blank" rel="nofollow">

Navigasyonum pasif yardım lütfen

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Ulaş bey ulaşır mısınız bana da lütfen

Ulaş kardeşim. Harita güncellemesiyle ilgili yardımcı olur musun?

hocam bende bir gücelleme dosyası var onu vereyim sana düzeliyor. benimde pasifti bi tane rus siteden buldum özelden yaz bana

Ustam media nav navigasyon pasif nasıl yapabilirim

hocam bende bir gücelleme dosyası var onu vereyim sana düzeliyor. benimde pasifti bi tane rus siteden buldum özelden yaz bana

Merhaba Ulaş Bey,

Harita güncellemesi için iletişime geçebilir misiniz?

Teşekkürler

Geri