"2017 Clio 4 Icon 1.2 Turbo EDC" için pratik bilgiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan youizahoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

youizahoe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba,
Dün itibariyle başlıktaki aracı alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Yol bilgisayarı, park sensörü sesi açma kapatma, km bilgisini sıfırlama ve eski haline getirme gibi araç elektroniği ile ilgili bilmemiz gereken tüm pratik bilgileri bulabileceğim bir kaynak var mıdır?
Yoksa sizlerden yardım almak isterim.
Şimdiden teşekkürler.

kullanım kılavuzunda yazmaktadır. eğer aracınızı ikinci el olarak aldıysanız ve kullanım kılavuzunu araç içinde bulmadıysanız internetten pdf formatında indirebileceğiniz kaynaklar mevcuttur. Basit bir google araması ile ulaşabilirsiniz. saydıklarınız basit şeyler, kullanım kılavuzuna ihtiyaç olmadan da kendi kendinize bulabilirsiniz.. ancak kılavuzu incelerken bilmediğiniz ve iyi ki okumuşum diyeceğiniz özellikler de olabilir. mesela ben yolda stepnesini sökemeyen bir clio kullanıcısı ile karşılaşmıştım (stepneyi yerinden ayırmak ve takmak standart bagaj içi stepnelere göre çok farklı). kullanım kılavuzunu okumamış olsam belki bende yeri geldiğinde aynı duruma düşecektim. onun yerine durup yardımcı olabildim. size de kullanım kılavuzunu okumanızı öneririm. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Dün itibariyle başlıktaki aracı alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Yol bilgisayarı, park sensörü sesi açma kapatma, km bilgisini sıfırlama ve eski haline getirme gibi araç elektroniği ile ilgili bilmemiz gereken tüm pratik bilgileri bulabileceğim bir kaynak var mıdır?
Yoksa sizlerden yardım almak isterim.
Şimdiden teşekkürler.

Kullanım kılavuzunun internetteki hali;

http://tr.e-guide.renault.com/trk/Yeni-Clio

Açılan sayfanın sağ üstünde "El Kitabını İndirin" yazan yere tıklayıp "pdf" dosyası olarak da indirebilirsiniz isterseniz.

Bilgiler için teşekkür ederim. Fakat alınan yolu sıfırladıktan sonra tekrar eski haline getirme kısmını bulamadım, bayiden alırken sıfırlamıştı yetkili. Bir bilginiz var mı bu konuda acaba?

Bilgiler için teşekkür ederim. Fakat alınan yolu sıfırladıktan sonra tekrar eski haline getirme kısmını bulamadım, bayiden alırken sıfırlamıştı yetkili. Bir bilginiz var mı bu konuda acaba?

Sıfırlandıktan sonra nasıl eski haline gelecek. Tam anlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diğer konumlar için soruyorsanız alt ve üst tuşlara tekrar basarsanız sıra ile gelir. geldiğiniz konumu sıfırlamak isterseniz alt veya üst tuşa sıfırlanana kadar basılı tutarsınız.

Dostlar daha önemli bir sorum olacak. Aracı çalıştırmadan önce frene bastığımda çok hafiften "pıss" diye ses geliyor. Normal midir sizce bu?

Dostlar daha önemli bir sorum olacak. Aracı çalıştırmadan önce frene bastığımda çok hafiften "pıss" diye ses geliyor. Normal midir sizce bu?

Frene basıp çekerken bu tarz seslerin gelmesi normal. hidrolik bir sistem sonuçta.. ancak alışılmışın dışında bir ses olduğunu düşünüyorsanız servise göstermenizde fayda var. Fren şakaya gelmeyecek belkide aracınızdaki en önemli donanımdır diyebilirim. çalışmayan motor size kaza yaptırmaz ama tutmayan frenin çok ağır sonuçları olabilir.

Hocam haklısınız, fakat izlediğim fren sesi videolarında hep tiz, tabiri caizse ciyaklamaya benzer bir ses vardı. Benimkinde o yok, sadece aracı başlatırken dediğim ses hafif bir şekilde geliyor.
Aklıma da şu gelmedi değil; aracı çalıştırmadan frene basınca bir özelliği aktive ediyor olabilir mi acaba, ses bundan kaynaklanıyor olabilir mi sizce?

Arkadaşlar meraba. Bende bir hafta kadar evvel Clio 1.2 Turbo Edc icon aldım fakat video oynatamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Geri