bence bu söylediklerin hep fasa fiso şeyler benim için önemli olan önce güvenlik,sağlamlık , dayanıklılık ve konfor diğer şeyler oyuncak işler neymiş makyaj aynasının ışığı halojenmiş yahu led ampulün tanesi kaç para geçen ay aliexpressten verdim 20 tane toplam 3 dolar tuttu aldı heryere taktım bunlar önemli şeyler değil renault motor konusunda özellikle dizel üniterinde çok başarılı performans , tüketim , sağlamlık hepsi başarılı güvenlik olarak ta n-cap tan iyi sonuçlar çıkarıyor tasarım ise gittikçe iyileşiyor hatta alman rakiplerinden çok daha iyi ( ford , vw , opel ) megane 4 e bakıyorum inanılmaz çekici birde golf e bakıyorum aynı kibrit kutusu tasarımı gibi duruyor evet renault bazı malzemeleri çalıyor bazende şaşırtıcı olan şeyleri en baz donanıma ekleyerek yine şaşırtıyor 2014 megane 3 joy ( baz donanım) da torpido gözünde lamba yok gerçekten komedi ötesi ama gelgeleim aynı aracın 4 camıda tam otomatik ve sıkışma sensörlü ve kumandadan kapanabiliyor mesela bunuda çoğu firma üst paketine bile koymuyor ( kayınpederimde astra j enjoy paket var sadece sürücü camı tam otomatik ve kumandadan kapama yok) yani işin özü renault donanım konusunda ilginç bir firma ama bunlar bana göre boş şeyler önemli olan güvenlik , sağlamlık performans ve konfordur.
Bizimde guvenlik konusunda birsey dedigimiz yok zaten kendinde diyorsun aliexpresten aldim 20 tane diyorsun alt tarafi lamba iste ozaman neden fabrikasyon takmiyorlar neden ben ordan burdan parca toplayimki bizim sorunumuz lambanin halojen olmasi degilki kendinizde diyorsunuz renonun hirsiz gibi donanim calmasi aracin orjinalinde olan seylerin turkiyeye gelince ya kisilmasi ya da tamamen cikarilmasi