2016 TALİSMAN kalorifer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Judge48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende şu ana kadar kalorifer sorun çıkarmadı. Bence de servise gidip göstermekte fayda var. Birçok etken bu sıkıntıya sebep olmuş olabilir çünkü. Şundan kaynaklanıyor dersek yanlış olur.

Bende klima ve kaloriferle ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum , İzmir deyim geçen hafta İstanbula gidip geldim dolu bagaj , araç içi üç kişi 21,5 derece ayarı ile gayet serin şekilde gidip geldik . 2016 Icon 130 luk sahibiyim bu arada .

Merhaba 2016 160 hp icon aracımda bende konuyu başlatan arkadaşımın yaşadığı sorunu yaşıyorum. Bundan önce 508 peugeot aracım vardı her derece kademesi şıkır şıkır çalışırdı. Talisman da ısınıyorsun bir derece düşürüyor soğuyorsun arası yok maşallah. Şahsi kanaatimce bu yazılımsal bir hata olamaz böylesi bir araç üretip böyle sorun olacak bir düzenek kurmazlar diye düşünüyorum. Kontrol etmemiz gereken bir yer, bir donanım varsa bilen yardımcı olursa sevinirim. Sağlıklı günleriniz olsun.

Aracın ilk sahibi değilseniz muhtemel önceki sahipleri kaynaklı bakımsızlık sistemde tıkanıklık söz konusu olabilir. (kalorifer peteği) Normalde hamam gibi ısıtıyor.

Aracın ilk sahibi değilseniz muhtemel önceki sahipleri kaynaklı bakımsızlık sistemde tıkanıklık söz konusu olabilir. (kalorifer peteği) Normalde hamam gibi ısıtıyor.
Evet arkadaşım tamamen sıcağa alınca hamam gibi hatta bunaltıyor bile fakat dereceli ayarlar da 25 e getiriyorsunuz mesela soğuk vermeye başlıyor. Sorunumuz arası olmaması ya tam sıcak ya tam soğuk bu konuda fikir arayışı içerisindeyim ben.

Geri