Merhaba,
Öncelikle bu konuda dışında da paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Çoğunu favorilere eklemiş ve izlemiştim. Daha Megane 4 icon 2017 (Mart çıkışlı) aracımı alalı 1 hafta olmadı. Long Screen var. Yazılım v2.2'de. Yetkili Servisten randevu aldım yazılım güncellenecek büyük ihtimal v7 olacak.
Şimdi tüm yazıları ve videoyu izledim. Benim için Android Auto önemli CarPlay hiç değil ama meraktan ben de bir şey yapmak istiyorum. Developer Side'a girmedim henüz oradan hw versiyonuna bakacağım. Anladığım benim büyük ihtimal v2.1 öncesi olacak. Eğer sizin gibi 2.1'se benim kafamdaki plan; Mevcut USB portunu (CarPlay desteklemeyen daha yüksek amper sabitleyerek denemek) bazı yerlerde eski USB Portu gücü yetmediği için CarPlay çalışmıyor deniyordu. Sanmıyorum kullandıkları bir veriyolu çipiyle vs kontrol olduğunu tabi v2.1 değilse benim hiç bu işe girmeyeceğim.
Bir de şüphem 2017 araç olduğundan tüm güncellenenler v7 olmuş. Siz v8 üzerinden anlatıyorsunuz. Benimki v8 olmayacağından bu işlemler olmayacak mı? Servisler hardware sürümüne göre mi v7 veya v8 yapıyor?
Teşekkürler